Onko tässä kaikkien aikojen 1vs5 clutch? ESL Pro Leaguen Season 14:n puolivälierässä Team Liquidin ja Heroicin välisessä kohtaamisessa Ismail ”refrezh” Ali teki jotain uskomatonta.

Ismail ”refrezh” Ali oli perjantain sankari. Team Liquid oli voittamassa Heroicia ja pääsemässä välieriin, mutta Ismaililla oli erilaisia ajatuksia. Viimeisen kartan viimeisellä kierroksella Liquid oli viidellä pelaajalla Alia vastaan. Selostaja innostui huutamaan Team Liquidin välieräpaikasta, mutta sen jälkeen alkoi tapahtumaan. Aluksi refrezh sai otettua 1vs1 Gabriel ”FalleN” Toledon ja Jonathan ”EliGE” Jablonowskin kanssa. Jopa tämän jälkeen 1vs1 -tilanteet jatkuivat ja oli Jake ”Stewie2K” Yipin sekä Keith ”NAF” Markovicin vuoro. Kellossa oli vielä 40 sekuntia aikaa ja enää Michael ”Grim” Wince seisoi mahdottomalta vaikuttaneen clutchin edessä. Pommi kiinni, Grimiä päähän ja juhlat käyntiin.

Katso ja nauti:

Clutchin jälkeen Casper ”cadiaN” Møller innostui niin kovasti, että hän potkaisi mainosseinää ja heitti pelituolin eteensä.

Lopuksi Heroic voitti jatkoilla otteluparin ja lähetti Team Liquidin kotiin. Refrezh sai kolmeen karttan jopa 86 tappoa.

Välierä pelataan lauantaina 20:15 ja vastassa on Natus Vincere.

Liigan tiedot

  • Nimi: ESL Pro League Season 14
  • Palkintopotti: 750,000 dollaria
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Järjestäjä: ESL
  • Suomalaiset mukana: Joonas ”doto” Forss (ENCE) ja Aleksi ”Aleksib” Virolainen (OG)
  • Mistä katsoa pelejä? ESL ja Telia Esports Series

Lue myös: Se on varmaa: Brasilian tähti Coldzera on Complexityn pelaaja

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!