Fortnite-pro Issa ”Issa” Rahim on ilmoittanut eläköityvänsä ammattipelaajan urastaan auto-onnettomuuteen liitetyn rannevammansa takia.

Issa ”Issa” Rahim on yksi Fortniten räjähdyksen myötä pinnalle nousseista e-urheilutähdistä. Mikä hänestä teki erityisen, oli hänen taitonsa pystyä kilpailemaan näppäimistöä ja hiirtä käyttävien pelaajien kanssa samoissa turnauksissa, PS4-ohjainta käyttäen.

Ghost Gamingin riveissä pelannutta Issaa on pidetty yhtenä kaikkien aikojen parhaana ohjainpelaajana, yhdessä joukkuekavereidensa Aydan ”Aydan” Conradin ja Duo-parinsa Liam ”Kamo” Filleryn kanssa.

19-vuotias Issa toivoi pystyvänsä jatkamaan Fortniten parissa työskentelyä sisällöntuottajana, mutta kertoi nyt 30. marraskuuta julkaisemassaan lausunnossa myös sen olevan mahdotonta käsivammansa takia.

– Kuten monet tiedätte, signasin sopimuksen organisaation kanssa ja ajattelin yrittää sisällöntuottamista, mutta se ei vaan onnistu käteni takia, kertoi Issa lausunnossaan.

– Arvostan teitä jokaista jotka olette tukeneet minua 3 vuoden matkani aikana ja olen erittäin kiitollinen teille kaikille. Tämä oli elämäni parasta aikaa, ja minusta tuli yksi parhaista joka on aina ollut unelmani.

Issa sanoi kuitenkin jatkavansa satunnaista striimaamista eläköitymisestään huolimatta, mutta keskittyvänsä nyt pääsääntöisesti muihin asioihin.

Lue myös: David Beckhamin omistama Guild Esports kiinnitti Fortnite-pro Nikolaj ”Flikk” Frøslevin

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Epic Games / Ghost Gaming