OG joutui jälleen pettymään finaalissa, kun tällä kertaa Flashpoint 2 -turnauksen finaalissa Virtus.pro oli vahvempi.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama joukkue on ollut hieman yli vuoden yhdessä, eikä joukkue ole onnistuneet voittamaan vielä yhtäkään turnausta.

Nyt OG:lla oli otteluvoitto lähellä, kun OG onnistui voittamaan finaalin avauskartan, mutta kaksi viimeistä menivät Virtus.prolle heidän ilmiömäisen hyökkäysvoiman vuoksi.

Miljoonaliigan finaali päästiin aloittamaan kutkuttavalla Miragella, joka oli OG:n valinta. Hyökkäyspuolelta aloittanut OG pääsi heti alusta lähtien niskan päälle, eikä Virtus.pro saanut pommipaikkoja puolustettua, jonka ansiosta OG nappasi ennen puoltenvaihtoa yhdeksän kierrosta.

OG:n AWP-tähti Mateusz ”mantuu” Wilczewski piti huolen, että Virtus.pro ei päässyt otteluun täysin mukaan. 24 tappoa karttaan napannut brittiläispelaaja tähditti joukkueensa 16-10-voittoon finaalin avauskartassa.

Toisena karttana nähtiin Virtus.pron valitsema Train. Terroristeina aloittanut VP aloitti hyökkäämisen ilmiömäisesti. OG oli kanveesissa, eikä pommipaikan puolustuksessa ollut mahdollisuuksia, joten puolet vaihdettiin lukemissa 11-4.

OG yritti kammeta otteluun mukaan, mutta vain neljä kierrosta CT-puolelta Trainissa on liian vähän, eikä Virtus.pro antanut comebackkiin mahdollisuuksia. Ottelu tasoittui 1-1:een, kun Virtus.pro voitti toisen kartan lukemin 16-9.

Ratkaisena karttana toimi Inferno. Trainin tapaan Virtus.pro aloitti terroristeina ja meno oli samankaltaista. OG ei onnistunut ollenkaan puolustamaan pommipaikkojaan, jonka seurauksena Virtus.pro nappasi jälleen 11 kierrosta ennen puoltenvaihtoa.

OG onnistui silti kampeamaan peliin mukaan, mutta jälleen neljä kierrosta CT-puolelta jäi liian vähäiseksi, jonka takia Virtus.pro juhli Flashpoint 2 -turnauksen mestaruutta voittamalla Infernon lukemin 16-12.

Virtus.pro kuittasi miljoonaliigan voittamisesta huikeat 500 000 dollaria ja OG nappasi toiseksi sijoittuneena myös muhkean 250 000 dollarin rahasumman.

OG Counter-Strike

@OGcsgo
Disappointing end to an awesome week.

GGs to @virtuspro. From open qualifier to winning it all, you got to respect their incredible journey.

We place 2nd after coming back all the way from the lower bracket's 1st round.

Thanks for the support 🌻

#DreamOG

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.