OG:lle elintärkeä voitto ESL Pro Leaguessa – huomenna vastassa varapelaajan entinen joukkue!

© Kuva: BLAST

OG:lle elintärkeä voitto ESL Pro Leaguessa, kun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama joukkue kaatoi Renegadesin A-lohkossa kartoin 2-0.

ESL Pro League A-lohkon pelit ovat saatu käyntiin malliikkaasti ja OG:lla on edessä enää kaksi ottelua lohkovaiheessa, kun aikaisemmista otteluista recordi on tällä hetkellä kaksi voittoa ja yksi tappio. Ainoan tappion OG on kokenut Complexitylle, joka oli tiistaina vahvempi kartoin 2-0.

Tänään A-lohkon päiväottelussa OG kohtasi australialaisen Renegadesin, joka oli suoriutunut varsin mallikkaasti Heroic-ottelusta, häviöstä huolimatta.

Ensimmäisenä nähtiin Renegadesin valitsema Inferno, joka oli tasaista vääntöä alusta alkaen. OG:n hyökkäyspuoli näytti lopulta tuottavan tulosta, jonka ansiosta joukkue nappasi avauskartasta näyttävän 16-12-voiton.

Seuraavana mentiin OG:n valitsemaan Nukeen. Kartta alkoi välittömästi OG:n hallinnalla, vaikka kyseessä oli hyökkäyspuoli. Taktiikat purivat, joten kierrokset menivät OG:lle ja puolia vaihdettiin lukemissa 10-5.

Puolenvaihdon jälkeen Renegades ehti ottaa ainoastaan yhden kierroksen nimiinsä, ennen kuin OG latoi 16 kierrosta tulostaululle.

OG nähdään seuraavan kerran ESL Pro League 13 -liigan kentillä huomenna, kun vastaan asettuu OG:n varapelaaja Nikolaj ”niko” Kristensenin entinen joukkue Heroic. Niko istuu tällä hetkellä Heroicin penkillä ja on virallisesti Heroicin nimissä, mutta organisaatio salli tanskalaistähden olla OG:n varapelaajana turnauksen ajan.

Juttua muokattu 11.03.2020 kello 13.00: NBK- pelaa nikon sijasta, koska niko ei saa pelata edustamaansa joukkuetta vastaan.

Mikäli OG nappaa ottelusta voiton, on joukkueen jatkopaikka suhteellisen hyvissä käsissä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.