Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG etene cs_summit 6 -turnauksen jatkopeleihin kaatamalla saksalaisen BIG:in.

OG oli lauantai-iltana vahvempi lukemin 2-1 (Dust 2 9-16, Inferno 16-11, Mirage 16-14).

Huippuottelu aloitettiin BIG:n valitsemalla Dust 2:lla. Ensimmäinen puolisko oli tiukkaa vääntö, kun CT-puolelta aloittanut OG onnistui takomaan seitsemän kierrosta ennen puolenvaihtoa.

Terroristeiltä OG ei pysynyt ollenkaan saksalaisjoukkueen perässä. 8-10-tilanteessa Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardeş veti mielettömän suorituksen B-pommipaikalla, kun hän latoi koko OG:n joukkueen alas pelkästään Desert Eaglella. Loppujen lopuksi OG sai Dustissa enää ainoastaan yhen kierroksen ja kartta kirjattiin BIG:lle lukemin 16-9.

Seuraavana mentiin OG:n valitsemaan Infernoon. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama joukkue aloitti terroristeina todella vahvasti. Puolenvaihtoon mentiin OG:n johtaessa lukemin 9-6.

CT-puolelta OG oli alkuun pidättelemätön: joukkue eteni 15-6-johtoon, kunne BIG pääsi jälleen peliin mukaan. Saksalaisjoukkue yritti tulla tasoihin, mutta seinä tuli vastaan 15-11-tilanteessa, kun OG keräsi palikat kasaan ja nappasi Infernon nimiinsä lukemin 16-11.

Ratkaisua haettiin Miragesta. BIG on ollut kartassa hurjassa tikissä. Joukkue on voittanut viimeiset kuusi ottelua putkeen ja joukkue lähti hakemaan voittoa myös OG:sta.

Ensimmäinen puolisko oli tasainen, kun OG onnistui nappaamaan T-puolelta kahdeksan kierrosta.

Ottelu jatkui todella tasaisena ja ratkaisua jouduttiin odottelemaan aivan viimeiselle kierrokselle asti. Loppujen lopuksi OG nappasi kartasta 16-14-voiton.

Voitto on OG:lle valtava, sillä BIG oli kahdeksan ottelun voittoputkessa ja saksalaiset yllättivät DreamHack Masterseissa aiemmin tässä kuussa voittaen koko turnauksen.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r