Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG nappasi upean voiton NiP:stä ESL Cologne -turnauksen avausottelussaan.

OG oli ruotsalaisia vahvempi kartoin 2-1 (Inferno 19-16, Train 12-16, Mirage 22-19).

Ottelu aloitettiin OG:n valitsemalla Infernolla. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama joukkue aloitti vahvasti T-puolelta, ottaen puoliskon nimiinsä lukemin 8-7.

Puolenvaihdon jälkeen OG:n tahti hyytyi ja NiP pääsi peliin koko ajan enemmän kiinni. NiP:n johtaessa 14-10, OG aloitti pienen takamatkan ja eteni lopulta jatkoajalle saakka. OG näytti vahvuutensa jatkoajalla ja kirjasi ensimmäisen kartan nimiinsä niukasti lukemin 19-16.

Infernon parhaat palat:

Mateusz ”mantuu” Wilczewski 5k AWP:

***

Seuraavana vuorossa oli NiP:n valitsema Train. OG aloitti kartan CT-puolelta, mutta ei onnistunut täysin parhaalla mahdollisella tavalla. Puolenvaihdon jälkeen ruotsalaisjoukkue oli ainoastaan yhden kierroksen tappiolla lukemin 8-7. Toinen puolisko pelattiin tasaisissa merkeissä, mutta Aleksib ei saanut taktiikoitaan toimimaan, jonka seurauksena NiP vei oman karttansa lukemin 16-12.

Trainin parhaat palat:

Aleksi ”Aleksib” Virolainen 3k M4A4:

Mateusz ”mantuu” Wilczewski 3k AWP:

***

Viimeinen ja ratkaiseva kartta oli viimeiseksi jäänyt Mirage. Ruotsalaiset aloittivat kartan todella vahvasti T-puolelta. Joukkue vei ensimmäisen puoliskon näyttävästi lukemin 10-5 nimiinsä, eikä OG pysynyt ollenkaan pelissä mukana.

OG aloitti NiP:n tapaa T-puolelta todella vahvasti ja eteni lopulta jopa 14-10-johtoon, mutta NiP pääsi Infernon tapaan peliin mukaan ja onnistui tulemaan tasoihin ja lopulta ohi. Ottelun voittajaa jouduttiin ratkaisemaan jatkoajalta. Ottelu eteni aina toiselle jatkoajalle saakka, jolloin peliserveriltä voittajana lähti kansainvälinen OG lukemin 22-19.

Mirage parhaat palat:

Hampus ”hampus” Poser 1vs2 clutch:

Hampus ”hampus” Poser 4k M4A4:

***

OG kohtaa turnauksessa seuraavana BIG:n yllättäneen Sproutin. Ottelu pelataan lauantaina kello 16.00 alkaen.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.