OG on kolmen parhaan joukossa! – Team Liquid häviäjien lohkoon

TI8_Dota2


Moni suomalainen e-urheilun ystävä valvoi viimeyönä, sillä Team Liquid kohtasi PSG.LGD:n ja OG otti mittaa Evil Geniuses -joukkueesta.

Liquidin ensimmäinen peli LGD:tä vastaan alkoi tasaisissa merkeissä, mutta Liquid ei onnistunut pääsemään ryhmätaisteluissa kiinalaisjoukkueen niskan päälle. Peräkkäiset tappiot johtivat yhä selkeämpään kiinalaisjoukkueen johto-asemaan. Ottelu päättyi LGD:n voittoon joukkueen johtaessa peräti 21 tuhannella kullalla.

Toisessa ottelussa LDG:n Lu ”Somnus丶M” Yaon dominoi peliä Bloodseekerillä, eikä Liquid saanut luotua tarpeeksi tilaa Amer ”Miracle” Al-Barkawin pelaamalle Alchemistille. Jälleen Team Liquid joutui myöntämään tappionsa ja ottelu päättyi heidän osaltaan 0-2. Tämä takoittaa, että joukkue siirtyy pelaamaan häviäjien lohkoon.

OG kohtasi puolestaan EG:n. Kohtaamisesta teki varsin mielenkiintoiseksi se, että EG:n riveissä taisteli kaksi OG:n vanhaa pelaajaa, joista toinen Tal ”Fly” Aizik on yksi OG:n omistajista ja hänen tyttöystävänsä toimii kyseisen joukkueen managerina. Ilta-Sanomien haastattelussa OG:n toinen suomalaisita pelaajista Jesse ”JerAx” Vainikka kertoi lähtöön liittyneistä katkerista tunnelmista ja siitä ettei hän ole puhunut vanhojen toveriensa kanssa lähdön jälkeenLisää kitkaa joukkueiden välille luo se seikka, että OG:n sponsorina toimii Red Bull, kun taas EG:tä rahoittaa Monster. Molemmat ovat kilpailevia energiajuomien valmistajia.

Äärimmäisen tiukan ja monivaihesen taistelun päätteeksi OG:n onnistui vääntämään 2-1 voitto Evil Geniuksesta. Tämä tarkoittaa, että OG kohtaa seuraavana PSG.LDG:n.