Lauantai-iltana Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG ja Virtus Pro pelasivat Flashpoint 2 -turnauksen C-lohkon ykkössijasta.

Kolmen kartan jälkeen C-lohkon voittajaksi julkistettiin OG, kun Virtus Pro kaatui lukemin 2-1 (Mirage 12-16, Inferno 16-9, Dust 2 16-9.)

Mirage:

C-lohkon finaali aloitettiin OG:n karttavalinnalla. Miragen hyökkäyspuolelta aloittanut OG aloitti kartan mahtavasti, mutta Virtus Pro pääsi peliin mukaan ja vei ensimmäisen puoliskon nimiinsä lukemin 10-5.

CT-puolelta OG oli vaikeuksissa, joka näkyi lopputuloksessa. 28 pelatun kierroksen jälkeen Virtus Pro lähti peliservereiltä karttavoitto hallussaan lukemin 16-12.

Inferno:

Seuraavana nähtiin Virtus.pron valitsema Inferno, jossa joukkue on ollut viime aikoina voittamaton. Ensimmäinen puolisko oli OG:lta erinomainen, joka toi joukkueelle 10 kierrosta ennen puolten vaihtoa.

Puoltenvaihdon jälkeen OG jatkoi huikeaa putkeaan ja eteni jopa 15-5-johtoon. Virtus Pro ei halunnut antaa periksi, mutta muutaman kierroksen jälkeen OG oli vahvempi ja kavensi ottelun 1-1:een, kun Inferno päättyi lukemin 16-9.

Virtus Pro oli ennen lauantaista Inferno-häviötä voittanut 11 Infernoa putkeen.

Dust 2:

Ratkaisua haettiin Dust 2 -kartassa, jossa OG aloitti CT-puolelta. Puoltenvaihtoon marsittiin OG johtaessa 9-6. Hyökkäyspuolelle siirryttyä OG jatkoi aggressiivista peliä, joka tuotti tulosta. Lopulta OG juhli otteluvoittoa, kun Virtus Pro kaatui lukemin 16-9.

Voitosta OG sai paremman paikan pudotuspeleistä, mutta myös Virtus Pro eteni jatkopeleihin sijoituttuaan C-lohkon toiseksi.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.