OG ja ENCE ottivat toista kertaa ikinä toisistaan mittaa, kun lohkovaiheen toiseksi viimeisiä otteluita pelattiin keskiviikkona ESL Pro Leaguessa.

Karttavalinnat olivat mielenkiintoiset, mutta lopputulos oli molempien kannalta varsin onnistunut. Keskiviikko-iltana nähtiin karttoina Dust 2, Inferno ja Mirage.

Kolmen kartan jälkeen peliservereiltä voittajana postui OG kartoin 2-1 (Dust 2 11-16, Inferno 16-10, Mirage 16-4).

Aleksi ”Allu” Jallin nousu oli OG:lle liikaa

Ensimmäisenä vuorossa oli ENCEn valitsema Dust 2, jossa suomalaisjoukkue on ollut voittamaton viime aikoina.

OG aloitti CT-puolelta ja onnistui nappaamaan ennen puoltenvaihtoa kahdeksan kierrosta nimiinsä. Aleksi ”Aleksib” Virolainen sai joukkueensa taktiikat toimimaan ja onnistui nappaamaan ensimmäiset kolme kierrosta nimiinsä, jonka jälkeen ENCE aloitti pelin hallinnan.

Aleksi ”allu” Jallin peli oli ollut alusta lähtien hieman hukassa, mutta konkarin AWP-tähtäin ei enää vastustajia karttanut. Miltei joka ikinen laukaus osui ja näin ENCE nappasi Dust 2:sta 16-11-voiton.

Ylivomainen terroristijoukkue

OG on Infernon terroristipuolella varsin voitokas joukkue. Tänäänkin nähtiin, ettei vastustajilla ollut mitään palaa ja puolet vaihdettiin 9-6-lukemissa.

Sama meno jatkui myös CT-puolelta. Pommipaikat pysyivät lukossa, mutta ENCE sai silti muutaman kierroksen ja onnistui hieman kaventamaan peliä. Lopulta OG tasoitti ottelun 1-1:een, voitettuaan Infernon lukemin 16-10.

AWP-taisto oli ratkaiseva tekijä

OG:n Miragen CT-puoli on ennenkin kulkenut hyvin, mutta tällä kertaa ENCEä vastaan se meni fantastisesti. 15 kieroksen jälkeen Aleksib:n johtama joukkue vaihtoi teropuolelle lukemissa 11-4.

ENCE ei päässyt ollenkaan mukaan peliin ja näin OG kuittasi kartan nimiinsä murkaisesti lukemin 16-4 ja samalla joukkue nappasi 2-1-otteluvoiton.

Kartan tehokkain pelaaja oli eittämättä Mateusz ”mantuu” Wilczewski, joka loisti AWP:llaan. ENCEn allu ei pysynyt ollenkaan nuorukaisen mukana koko kartan aikana ja hävisi miltei joka ikisen 1v1 -taiston.

Voitto ENCEstä paransi todella paljon OG:n jatkomahdollisuuksia ESL Pro Leaguessa. Joukkueella on edessään vielä yksi ottelu lohkovaiheessa, kun vastaan astelee tanskalainen Heroic.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.