OG kärsi selkäsaunan kokoonpanomuutoksia tehneelle Natus Vincerelle – puolivälierissä vastassa helpompi vastus

Lauantain ENCE-voiton myötä OG pääsi pelaamaan paikasta suoraan semifinaaleihin. Vastassa oli juuri kokoonpanomuutoksen tehnyt Natus Vincere.

Karttavalinnoissa ei nähty hirveästi yllätyksiä. Natus Vincere otti legendaarisen Dust 2:n ja OG valitsi oman suosikkinsa, Miragen, viimeiseksi kartaksi jäi Inferno.

Dust 2:

Natus Vincere aloitti oman kartan todella vahvasti. Keltapaidat ottivat 8 kierrosta putkeen ja ottivat ensimmäisellä puoliskolla 13 kierrosta.

CT-puolelta OG:n pelaaminen näytti hieman paremmalta, mutta Natus Vincere vei avauskartan helposti nimiinsä lukemin 16-6

Mirage:

Natus Vincere aloitti myös toisen mapin melkoisella höyryllä. OG joutui jälleen takaa-ajajan roolinja keltamustapaidat johtivat karttaa lukemin 7-0.

OG sai kaikesta huolimatta kerättyä itseluottamusta ja nousi 7-0-tilanteesta 10-5 tulokseen.

CT-puolella OG aloitti vahvasti voittamalla pistoolin ja Navin säästökierrokset, mutta lopulta Navi nappasi kartasta helpohkon 16-8 voiton ja eteni näin 2-0-tuloksella turnauksen semifinaaleihin.

OG:n onneksi eilinen ENCE-voitto toi joukkueelle sen, että Navi-häviön jälkeen kutsuu puolivälierät, joissa vastaan tulee Heroic vs. Mad Lions -ottelun voittaja.

Tänään suomalaisväriä nähdään vielä, kun ENCE kohtaa jännittävässä ottelussa GODSENTin. Ottelun voittaja matkaa puolivälieriin ja häviäjä pakkaa laukkunsa.