OG jatkaa cs_summitin ylemmässä sarakkeessa! – pudotuspelit alkoivat mallikkaasti

© Kuva: BLAST

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG-joukkue kohtasi tanskalaisen Northin cs_summit 6 -turnauksessa.

OG kruunattiin voittajaksi kartoin 2-1 (Overpass 9-16, Inferno 16-6, Dust2 16-11).

Ottelu alkoi tanskalaisen Northin karttavalinnalla Overpass.

Tasaisen ensimmäisen puoliskon jälkeen (OG 7-8 North), kartasta odotettiin tasaista vääntöä loppuun saakka. Toisin kävi, kun OG kykeni vain kahteen kierrokseen terroristeina, ja tanskalaiset voittivat kartan 9-16.

OG:n karttavalinta Inferno käänsi roolit toisinpäin.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen luotsaama OG aloitti kartan vahvalla 5-0 johtoasemalla terroristipuolelta. Tanskalaiset palasivat peliin muutamalla kierroksella, mutta 7-5 tilanteessa eurooppalaisjoukkue sai rikottua puolustavan Northin ekonomian. OG jatkoi tahtia saaden kaksinumeroisen lukeman verran kierroksia ensimmäisellä puoliskolla.

Toinen puolisko jäi tyngäksi, kun North kerkesi saamaan vain yhden kierroksen, ennenkuin OG päätti kartan 16-6.

Päätöskartaksi valikoitui Dust2.

OG aloitti CT-puolelta, ja asetti kartan lukemaksi 6-0 tiukkojen kierrosten päätteksi. OG:n ekonomia ei ollut säkenöivää, ja North sai kahdella kierrosvoitolla rikottua OG:n ekonomian ja saaden 3 kierrosta peräkkäin. OG:n palasi peliin seuraavalla ostokierroksella, ja puolisko jatkui OG:n kierrosvoitoilla. North ei täysin luovuttanut, ja puolten vaihtuessa tilanne oli 10-5 OG:n eduksi.

North voitti elintärkeän pistoolikierroksen toisella puoliskolla. Kolmen kierrosvoiton jälkeen OG kimposi takaisin peliin, ja Northin ekonomia oli murskana. Tanskalaiset saivat jarruista kiinni OG:n melkein jo karatessa karttavoittoon tilanteessa 14-8. North sinnitteli kartassa mukana, mutta 15-11 tilanteen pommin ollessa kiinni B-pommialuella antoi OG:lle 16-11 voittolukemat.

OG nähdään jälleen keskiviikkona, jolloin he kohtaavat Team Vitality vs. Heroic -ottelun voittajan.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r