OG eteni miljoonaliigan, eli Flashpoint 2 -turnauksen pudotuspeleihin, kun Gen.G kaatui ongelmitta perjantaina.

Vastaan asettui jälleen Gen.G, joka päihitti OG:n jo kertaalleen viime viikolla. Perjantaina kävi kuitenkin toisin, kun OG tuhosi Gen.G:n suoraan kahdessa kartassa lukemin (Mirage 16-5, Train 16-9.)

Mirage:

OG:n valitsema Mirage oli yhtä päätyä, kun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama joukkue oli mielettömässä vireessä. Puoltenvaihtoon mentiin lukemissa 9-6.

Puolustuspuolelle siirtynyt OG ei antanut Gen.G:lle mitään mahdollisuuksia nousta peliin takaisin mukaan. OG:n Mateusz ”mantuu” Wilczewski oli järjettömällä pelipäällä, joka näkyi tilastoissa. 22 kierroksen jälkeen OG juhli ensimmäistä kartta voittoa lukemin 16-5.

Train:

OG:n vire jäi päälle Trainiin tultaessa ja se näkyi ensimmäisen puoliskon lukemissa. CT-puolelta aloittanut OG takoi taulun 13 kierrosta, ennen kuin puolet vaihdettiin.

Puoltenvaihdon jälkeen Gen.G pääsi peliin mukaan, ja ottelu kaventui jopa 14-9:ään. OG onnistui Gen.G:n kovasta puolustuksesta huolimatta voittamaan kartan lukemin 16-9.

OG pelaa nyt C-lohkon voitosta, jossa joukkue kohtaa Virtus.pron. Perjantainen voitto toi jo paikan pudotuspeleistä, mutta Virtus.pro -ottelu vaikuttaa pudotuspelien vastustajaan.

Ottelu pelataan lauantaina kello 18.00 alkaen.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.