Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG-joukkue kohtasi tanskalaisen Heroicin cs_summit 6 RmR-turnauksen alemman sarakkeen finaalissa ja paikasta kolmen parhaan joukosta.

OG kruunattiin voittajaksi kartoin 2-1 (Nuke 22-20, Inferno 14-16, Mirage 16-8).

Ottelu alkoi tanskalaisen Heroicin karttavalinnalla Nuke.

OG:n voitettua ensimmäinen pistoolikierros CT-puolelta, vastasivat tanskalaiset samalla mitalla. Heroicin saatua 1-3 johtoaseman helposti oli OG:n vuoro skarpata puolustustaan. OG johti parhaimmillaan 9-4, mutta Heroic sai kiristettyä tilanteen puolten vaihtuessa 9-6 tilanteeseen OG:n eduksi.

Heroic jatkoi tykitystä pistoolikierros-voiton merkeissä ja tasoittivat tilanteen nopeasti lukemiin 9-9 rikkoen OG:n ekonomian. OG saapui toiselle puoliskolle mainioilla kolmella kierroksella, jotka rikkoivat Heroicin ekonomian ja takasi OG:lle 13-10 johtoaseman. OG pääsi karttapisteeseen 15-11 tilanteessa, mutta Heroic pitkitti peliä jatkoajalle asti.

Ensimmäisellä jatkoajalla kierroksien voittaja vaihtui jatkuvasti, ja toinen jatkoaika oli välttämätön. Toisella jatkoajalla OG sai hyvän alun, sillä kaksi peräkkäistä kierrosta CT-puolella asetti eurooppalaisjoukkueen pieneen etumatkaan terroristipuolelle. OG loppujen lopuksi voitti kartan 22-20.

OG:n karttavalinnaksi valikoitui Inferno.

Heroic voitti ensimmäisen pistoolikierroksen, mutta OG oli selkeästi kartan vauhdin määräävä joukkue. Ensimmäisellä puoliskolla OG johti parhaimmiltaan 7-3, mutta Heroic nousi puoliskolla kahden kierroksen verran. Puolten vaihtuessa tilanne oli OG:n eduksi 10-5.

OG voitti pistoolikierroksen, mutta tanskalaiset vastasivat takaisin. Ja kovasti. 11-5 etu vaihtui helpon oloisesti 11-11 tilanteeseen ja OG:n rahatilanne näytti karulta. Heroic kipui jopa 14-11 johtoasemaan ennenkuin OG skarppasi puolustuksensa kanssa ja voitti peräkkäisiä kierroksia. OG tasoitti 14-14 tilanteeseen, mutta murtui kartan viimeisillä hetkillä, tanskalaisten voittaen 14-16.

Ottelun viimeiseksi kartaksi valikoitui Mirage.

Kolmannen kartan ensimmäinen puolisko oli tiukkaa vääntöä puolin ja toisin. 5-5 tilanteessa OG karkasi tanskalaisten käsittelystä, ja puolten vaihtuessa tilanne oli 9-6 OG:n eduksi.

Heroic voitti pistoolikierroksen, mutta OG tainnutti tanskalaisten riemun heti. OG karkasi lähemmäksi ja lähemmäksi otteluvoittoa, ja Heroic pystyi vastaamaan OG:n vauhdikkaaseen hyökkäykseen vain yhdellä kierroksella, kun Johannes ”b0RUP” Borup clutchasi 1vs2 tilanteessa.

OG voitti viimeisen kartan 16-8.

OG kohtaa huomenna lauantaina Vitality vs. BIG ottelun häviäjän taistelussa finaalipaikasta.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r