HJK:n kolmikko reagoi FIFA-kortteihin videolla. Mukana ovat puolustajat Janne Saksela ja Valtteri Moren sekä päävalmentaja Toni Koskela.

FIFA 22 julkaistiin maailmanlaajuisesti 1. lokakuuta ja HJK TV julkaisi jo syyskuun lopussa videon, kun Valtteri Moren ja Janne Saksela pääsivät kurkistamaan heidän FIFA Ultimate Team -pelimuodon kortteihin.

HJK on mukana videopelissä ja tekee yhteistyötä FIFA Ratings Collectiven kanssa.

Videolla Sakselan ja Morenin korttien tiedot ovat peitetty ja kaksikko sekä päävalmentaja Toni Koskela pääsivät arvailemaan numeroita. Heti alussa valmentaja Koskela pääsi veikkaamaan Morenin nopeutta:

– Nopeus voisi olla Valtsulla aika korkea. Minä lähtisin sanomaan, että Valtsu on aika nopea, mutta tässä varmaan erotellaan maailman huippua myös nopeuden osalta. Valtsun nopeus on varmaan 70?

Päävalmentaja paljasti nopeudeksi 30 ja repesi nauramaan.

– Jos olisin Valtsu, niin tekisin reklamaation, Toni lisäsi.

Tämän jälkeen valmentaja joutui veikkaamaan Sakselan nopeutta ja numeroksi valikoitui 29, mutta lapun takaa paljastui 70.

Myöhemmin päästiin katsomaan keskuspuolustaja Morenin harhautteluja. Koskela odotti toistaiseksi huonointa arvosanaa, mutta lapusta paljastui 45, joka oli muita parempi.

– Nyt kyllä joku ei ole koskaan katsonut Valtsun pelejä.

HJK TV:n hauskan videon pääset katsomaan tästä.

Jos haluat tutustua tarkemmin Klubin pelaajien FIFA-kortteihin, niin löydät ne tästä. Koskelan reaktio Morenin 43 syöttöihin oli ”ihan jees”, mutta todellisuudessa kyseessä oli kaikista HJK:n pelaajista huonoin numero.

Lue myös: Tässä ovat FIFA 22:n suomalaispelaajat – jopa 29 omaa HJK-taustan

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!