Alkulohkon viimeisistä peleistä jatkoon menivät NiP, NRG ja North.

Keskiviikkoaamun ensimmäisessä pelissä ruotsalainen NiP kohtasi Team Spiritin, joka oli uudella kokoonpanollaan yllättänyt epäilijät. Ennen turnausta lähes kaikki uskoivat ottelun menevän mukavasti ruotsalaisille, mutta nyt epäilijöitäkin riitti. Ensimmäisen kartan, Miragen, nappasi Spirit ninjojen nenien edestä. Toisessa kartassa, joka oli Spiritin valitsema, päädyttiin kuitenkin NiP:n vahvan pelin jälkeen 16-7 tulokseen. Viimeisen kartan ruotsalaiset veivät myös nimiinsä, tämä kuitenkin tiukan ottelun jälkeen. Viimeisen kartan tulos oli 16-14 ninjoille.

NRG kohtasi heikosti pelanneen BIG:n

Ja heikosti pelasi BIG jälleen. Ensimmäisessä kartassa BIG oli vielä mukana Johannes ”tabseN” Wodarzin ansiosta, mutta toinen kartta olikin niinsanotusti yhtä maalia. Kartat lopulta 16-13 ja 16-4 NRG Esportsille.

Ruosteisten laivojen taisto

Heikosti turnauksen aloittanut North kohtasi illan viimeisessä pelissä FaZe Clanin. FaZe Clanilla ei kuitenkaan ole lähiaikoina mennyt hirveästi tanskalaisia paremmin, joten ottelun alkuasetelmat olivatkin kiinnostavat. Myös ottelu oli kiinnostava, mutta vaikka tulos olikin tasainen, ei voittajasta lopulta ollut epäselvyyttä. North väänsi itsensä 2-0 voittoon tiputtaen FaZen tähtisikermän laulukuoroon. Kartat päättyivät lukemin 16-12 ja 16-9.

Playoffit alkavat perjantaina – ENCE kohtaa NaVin lauantaina

StarSeries Season 7 playoffit alkavat perjantaina. Kello 7:00 Suomen aikaa NRG kohtaa Vitalityn. Noin kello 10:00 jatketaan ottelulla Fnatic – North. Päivän viimeinen ottelu alkaa noin 13:00 Renegadesin taistellessa jatkopaikasta ruotsalaista Ninjas in Pyjamasia vastaan.

Lauantaina pelataan viimeinen puolivälierä ENCE:n ja Natus Vinceren välillä. Ottelu alkaa kello 7:00. Alta voit vielä katsoa miltä näyttää playoffien ottelujärjestys.

Otteluita voi seurata englanniksi selostettuina StarLadderin twitch-kanavalta.

ENCE:n ottelun voi katsoa myös suomeksi selostettuna ElisaViihdeSportin twitch-kanavalta.

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.