Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama OG koki rökäletappion ruotsalaista NiP-joukkuetta vastaan vuoden viimeisessä Major-karsintaturnauksessa.

Karttavalinnat menivät ennakkoon mietittynä hieman eriskummallisesti, sillä OG ei valinnut Miragea, jossa joukkue on ollut fantastinen viime aikoina. Kansainvälinenjoukkue päätti Miragen sijaan valita Nuken, jossa NiP antoi OG:lle kylmää kyytiä.

Nuke:

Ensimmäisenä nähtiin OG:n valitsema Nuke, joka oli pienoinen yllätys. Kartta alkoi kauhistuttavasta, kun NiP nappasi CT-puolelta 13 kierrosta nimiinsä. Sama meno jatkui myös hyökkäys puoliskolta, eikä OG pystynyt tekemään mitään. Kartta kirjattiin NiP:lle lukemin 16-4.

Train:

Train alkoi OG:n kannalta valitettavasti samalla tavalla kuin Nuke loppui. OG aloitti CT-puolelta, mutta NiP:n hyökkäys oli alkuun fantastista, mutta tilanteessa 7-1 OG aloitti pelaamisen ja kavensi kartan lukemiin 7-8. Puolustuspuolelle päässyt ruotsalaisjoukkue onnistui pitämään johtoasemansa ja eteni 2-0-otteluvoittoon kaadettuaan OG:n Trainissa lukemin 16-10.

Voitosta NiP etenee DreamHack Open Fall -turnauksen alemman kaavion semifinaaleihin ja puolestaan OG matkaa pelaamaan seitsemännestä sijasta Sproutia vastaan.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: BlastPremier / Twitch-kuvakaappaus