Ninjas in Pyjamas tekee kokoonpanomuutoksen, kun Jonas ”Lekr0” Olofsson siirtyy penkitetyksi, antaen tilaa Hampus ”hampus” Poserille.

Hampus ”hampus” Poser on myös Ninjas in Pyjamasin uusi pelinsisäinen johtaja. Joukkueen ei ole tarkoitus olla kuuden pelaajan kokoonpano, vaan Jonas ”Lekr0” Olofsson on siirretty pelaajamarkkinoille.

Pelaajille ilmoitettiin tiistai iltapäivällä kokoonpanomuutoksista, joiden takana ovat olleet NiPin operatiivinen johtaja Jonas Gundersen sekä CS:GO-päävalmentaja Björn ”THREAT” Pers.

Ninjas in Pyjamas on tällä hetkellä HLTV-maailmanrankingin sijalla 12 ja sijoittuivat viidenneksi ESL One: Road to Rio -Majorkarsinnoissa. Pelaajamuutoksilla haetaan vieläkin parempia suorituksia.

Jonas ”Lekr0” Olofsson vietti Ninjas in Pyjamasin riveissä melkein kaksi vuotta, kun kesäkuussa 2018 liittynyt ruotsalainen korvasi William ”draken” Sundinin ja siirtyi joukkueen pelinsisäiseksi johtajaksi.

Suurin saavutus ruotsalaisella oli johtaa Ninjat takaisin Major-kierteeseen kahden vuoden tauon jälkeen. Ninjas in Pyjamas nähtiin monen turnauksen pudotuspeleissä, mukaan lukien IEM Katowice Major ja ESL One Cologne vuonna 2019.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r