Ninjas in Pyjamas kaatui FURIA Esportsille valmentajan kanssa

Ninjas in Pyjamas kaatui FURIA Esportsille valmentajan kanssa ja tulos jättää viimeiselle kierrokselle massiiviset panokset.

FURIA Esports on joutunut pelaamaan ESL Pro League Season 14:n valmentajan kanssa, sillä Lucas ”⁠honda⁠” Cano on sivussa ja André ”⁠drop⁠” Abreu ei saanut osallistua myöhäisen ilmoituksen takia.

Nicholas ”⁠guerri⁠” Nogueiran hyppy valmentajasta pelaajan rooliin ei ole ollut farssi, sillä joukkue on voittanut neljästä pelistä puolet ja lauantaina oli Ninjas in Pyjamasin aika hävitä.

FURIA aloitti voittamalla oman valinnan Nuken 16-13. Tiukassa taistossa NiP oli johdossa jopa 7-13, mutta sen jälkeen brasilialaiset ottivat CT-puolen hallintaansa ja puolustivat voitokkaasti yhdeksän kierrosta putkeen.

Ruotsalaispainotteinen kokoonpano sai karmean alun toiseen karttaan, kun FURIA karkasi 11-3 johtoon. Ninjat eivät suostuneet häviöön ja taistelivat Ancientista 14-16 voiton. Kiinnostavaa oli, että valmentaja guerri sai ottelussa 11 AWP-tappoa, joka oli kartan eniten.

Edessä oli Mirage, joka ratkaisi voittajan. FURIA painoi kaasua ja marssi vakuuttavaan 16-9 voittoon. FURIA oli 14-4 johdossa, mutta NiP sai puolustettua viisi kierrosta putkeen.

Valmentaja guerri jätti tapoissa supertähti Nicolai ”device” Reedtzin taakseen, kun brasilialainen otti 50 ja Nicolai 49.

Voitto jätti sunnuntaille D-lohkon huipennuksen jännittäväksi. Gambit on voittanut lohkon ja Team Liquid on varmistanut jatkopaikan. Team One ja Entropiq ovat ulkona pudotuspeleistä, mutta FURIA Esportsilla ja Ninjas in Pyjamasilla riittää taisteltavaa.

Sunnuntaina lohkon lopettaa Gambit vs. NiP, Entropiq vs. Team One ja FURIA vs. Team Liquid.

Liigan tiedot

  • Nimi: ESL Pro League Season 14
  • Palkintopotti: 750,000 dollaria
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Järjestäjä: ESL
  • Suomalaiset mukana: Joonas ”doto” Forss (ENCE) ja Aleksi ”Aleksib” Virolainen (OG)
  • Mistä katsoa pelejä? ESL ja Telia Esports Series

Lue myös: Hulvaton tilanne: Almazerin hiiri hajosi kesken kierroksen – selvisi hengissä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.