Huippusuosittu striimaaja oli aiemmin täysin päinvastaista mieltä liikkuvuudesta, mutta on nyt kääntänyt kelkkansa.

Tyler ”Ninja” Blevinsin mukaan peli kärsii tällä hetkellä kahdesta ongelmasta, jotka vaikuttavat toisiinsa. Hänen mukaansa ensinnäkin pelin kartta on suurempi kuin koskaan, minkä takia pelaajilla on vaikeuksia ehtiä pienenevän pelialueen sisälle.

Toinen ongelma on se, että pelissä huomattavasti aiempaa vähemmän liikkuvuutta parantavia vaihtoehtoja. Esimerkiksi aiemmin mukana olleet kupla-ajoneuvot ja mechat ovat poistettu pelistä. Myös suositut hyppyalustat otettiin pois Battle Royale -pelimuodosta, nimenomaan liikkuvuuden rajoittamiseksi.

Ninja on sitä mieltä, että näiden kahden asian yhdistelmä on vakava ongelma pelille, ja jompaan kumpaan tulisi tehdä muutoksia: joko peliin takaisin lisää liikkuvuutta tai sitten pelialueen pienenemisen tulisi olla vähemmän dramaattista.

Ninja

@Ninja
With the least amount of mobility that Fortnite has ever had, and an even bigger map than season 1, the incredible zone pulls to one side of the map 10 times in a row is a little stupid. More mobility needs to be added, or less dramatic zone pulls.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Getty Images / Robert Reiners.