Striimaaja, sekä Fortnite-tähti Tyler ”Ninja” Blevins on bannannyt 19-vuotiaan Anthony ”ZexRow” Colandron tulevista Ninja Battles -turnauksista.

Ninja Battles on kuusi viikkoa (28.5.–2.7.) kestävä Fortnite-turnaussarja, jossa on jokaisella viikolla jaossa 80 000 dollaria.

Ensimmäisen viikon voittajaksi nousi Team SoloMidin riveissä pelaava ZexRow. Voitosta huolimatta ei nuoren pelaajan käytös ollut pelinjälkeisessä haastattelussa kovinkaan ammattimaista, ja sai hän sen seurauksena bannit tuleviin turnauksiin.

ZexRowilta kysyttiin lähetyksen lopussa viimeisiä sanoja, johon hän latasi ison läjän muita kilpailijoita alentavia kommentteja.

– Kaikki jotka eivät sijoittuneet top 10 -sijoille voivat imeä minun m***ani. Olette v***n p***oja. En ymmärrä miksi he puhuvat p***aa, sillä ovat he myös koiranp***aa, sekä aivokuolleita, sanoo ZexRow haastattelusta nauhoitetulla klipillä.

Ninja ei katsonut ZexRown käytöstä hyvällä, ja bannasi hänet välittömästi tulevista Ninja Battles -turnauksista.

– Onnittelut ensimmäisestä ja viimeisestä Ninja Battles -sijoituksestasi, sanoo Ninja twiitissään.

Ninja

@Ninja

ZexRow

@ZexRow
aww shit forgot parents watch I'm sorry 😭
Congrats on your first and last Ninja battles placement!

Lue lisää: Fortniten 2 miljoonan dollarin FNCS -turnauksen voittaja bannattiin finaalin jälkeen

ZexRow pyysi tekoaan myöhemmin anteeksi Twitterissä. Hän ei sanojensa mukaan ”tajunnut että myös lapsia katsoo turnausta, ja vaikka ei olisi katsonut, meni hän silti liian pitkälle.”

Monet Fortnite-yhteisön jäsenet vaativat anteeksipyynnöstä huolimatta ZexRowin erotusta Team SoloMid -organisaatiosta. TSM ei ole vielä kommentoinut tapausta.

Seuraavat Ninja Battles -pelit pelataan kesäkuun 4. päivä kello 22 Suomen aikaa. Otteluita voit seurata suorana Ninjan Mixer -kanavalla.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r