Viime viikolla FaZe Clan ilmoitti hankkineensa Nikola ”NiKo” Kovacin mousesportsista CS:GO kokoonpanoonsa. FaZe hankki yhden kautta aikojen parhaista CS:GO pelaajista, mutta rikkoi samalla CS:GO pro-pelaajien siirtoennätyksen.

NiKo” maksoi FaZe Clanille noin 500 000 dollaria. Summa päihittää aiemman ennätyksen, Adil ”ScreaM” Benrlitomin siirron vuodelta 2015. ”ScreaM” siirtyi G2 joukkueesta Titaniin, noin 160 000 dollarilla.

Loistava kivääripelaaja joka osaa käyttää myös AWP:tä tarpeen tulleen, ”NiKo” on pelaajana yksi parhaista pelaajista CS:GO pro-skenessä. ”NiKo” oli avainpelaaja mousesportsin joukkueessa ja oli tunnettu siitä, että hänellä oli tapana kantaa joukkuettaan. Näin ollen kova hintalappu ei tule yllätyksenä, vaikka ”NiKo” onnistuikin suoriutumaan tasaisesti ja vahvasti, ei mousesports päässyt useasti kärkikahinoihin mukaan.

NiKo” on näyttänyt taitonsa ja pääsee nyt mukaan FaZe Clanin kokoonpanoon, muun muassa Aleksi ”allu” Jallin ja Finn ”Karrigan” Andersenin kanssa taistelemaan Intel Extreme Masters turnaukseen, puolan Katowiceen. Turnaus tulee olemaan NiKo:lle ensimmäinen FaZe Clanin paidassa.

Ennen kuin siirto varmistui, liikkui huhuja että summa tulisi nousemaan jopa miljoonaan dollariin. FaZe Clan kuitenkin kertoi kaupan jälkeen, ettei halua nostaa pelaajahintoja lukemiin, jossa niistä alkaisi olla haittaa yhteisölle.

Niko” on nyt pelaaja jolla on suurin hintalappu CS-sarjan historiassa. Nähtäväksi jää, todistaako ”NiKo” olevansa summan arvoinen, ja nousevatko siirtosummat tulevaisuudessa.