Natus Vincere kärsi yllätystappion Ninjas in Pyjamasille BLAST Premier Spring Groups 2022 -turnauksessa. Valeriy ”b1t” Vakhovskiy väläytteli dessutaitoja upealla tapolla.

Ninjas in Pyjamas pelaa turnausta ilman supertähti Nicolai ”dev1ce” Reedtzia, mutta maailman parhaan joukkueen kaataminen onnistui silti.

Välierissä Ninjas in Pyjamas ja Natus Vincere ottivat toisistaan mittaa perjantaina ja NiP otti yllätysvoiton lukemin 2-1.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Vuoden 2021 paras joukkue otti ensimmäisestä kartasta Nukesta tiukan ensimmäisen puoliskon jälkeen vakuuttavan voiton, kun CT-puolella joukkue lukotti puolustuksen. NaVi otti 16-11 voiton ja tarrasi kiinni otteluparin voittamisesta.

Valeriy ”b1t” Vakhovskiy otti loistavan tapon dessulla.

Toinen kartta Overpass oli Ninjas in Pyjamasin hallintaa vahvasti koko kartan. NiP johti vakuuttavasti 9-3, mutta NaVi sai hieman pelistä kiinni ja kavensi 11-8. Ruotsalaispainotteinen kokoonpano oli parempi CT-puolella ja kartta päättyi 16-11.

Lue myös: FIFA-marketin pimeä puoli – pelaajat käyttävät hyväksi traagisia tilanteita

Mirageen Natus Vincere lähti ennakkosuosikkina, mutta pistoolikierroksen voiton jälkeen NiP johti ja vei kartan ylivoimaisesti 16-7.

Akatemiajoukkueen Love ”phzy” Smidebrant oli Miragen kärjessä 24 tapolla ja 1.67 ratingilla. Phzy ampui useaan kertaan ohi helpoista tapoista, mutta sai silti eniten frägejä, joten 19-vuotias oli hyvällä pelipäällä.

Ninjas in Pyjamas kohtaa finaalissa OG:n ja pelaa paikasta BLAST Spring Finals -turnaukseen. Natus Vincere jatkaa Last Chance -otteluissa sunnuntaina.

Lue myös: PGL järjestää vuoden ensimmäisen CS-majorin toukokuussa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!