NatoSaphiXilta mielenkiintoinen idea – ehdotti parannusideaa pomminpurkuvälineeseen!

Lyngby Vikingsin NatoSaphiXilta mielenkiintoinen idea Twitterissä: pomminpurkuvälineet mahdolliseksi tiputtaa tiimitoverille.
© Kuva: ESL

Lyngby Vikingsin NatoSaphiXilta mielenkiintoinen idea Twitterissä: pomminpurkuvälineet mahdolliseksi tiputtaa tiimitoverille.

Tanskalainen CS:GO-pelaaja Niels Christian ”NaToSaphiX” Sillassen on esittänyt erittäin pätevän idean, joka tuottaisi CS:n pelaamisesta jossain määrin parempaa.

NaToSaphiX jakoi mielipiteensä CS:GO:n pomminpurkuvälineeseen, jota ei voi tiputtaa tiimitoverille, mutta sen voi poimia maasta, mikäli oman joukkueen pelaaja kuolee kierroksen aikana.

Lue myös: CS:GO-karttakehittelijä esitteli uuden Overpass-version – saanut vaikutteita viime vuoden hittipelistä!

Tanskalaispelaajan mielestä monilla kierroksilla olisi ollut kannattavampaa, että pomminpurkuväline olisi ollut semmoisella pelaajalla, jolla on enemmän elämäpisteitä.

– Voit pudottaa pommin, mutta et pomminpurkuvälinettä. Monilla kierroksilla olisi arvokkaampaa, että pomminpurkuväline olisi korkean elämäpisteen omaavalla pelaajalla, NaToSaphiX kirjoitti Twitter-tilillään.

NaToSaphiX tägäsi twiitissään CS:GO:n, jotta pelijätti ottaisi neuvosta vaarin ja ottaisi idean pohdintaan, mutta CS:GO on tunnetusti kovin vähäsanainen- ja tekoinen uusien päivityksien suhteen, jota pelaajat ehdottavat.

Jos twiitti ei näy, voit katso sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.