BLAST.tv Paris Majorin Euroopan ensimmäinen karsintaturnaus on pelattu ja Pariisiin selviinneet kahdeksan joukkuetta ovat selvillä.

Euroopan karsintalohko A saatiin pelattua päätökseen sunnuntaina ja ensimmäiset Pariisiin selvinneet eurooppalaisjoukkueet ovat nyt selvillä.

Natus Vincere ja Fnatic osittivat vakuuttavaa pelikuntoa edeten suoraan kolmella voitolla jatkoon. He saivat seurakseen Into the Breachin, GamerLegionin, Bad News Eaglesin, Apeksin OG:n sekä Mouzin.

Suurin yllätys nähtiin, kun FaZe Clan joutuu hakemaan paikkaa vielä Last Chance Qualifierin kautta. FaZe Clan voitti kaksi ensimmäistä otteluaan ja näytti olevan matkalla Pariisiin, mutta sen jälkeen se hävisi kolme seuraavaa peliään. Se sai seurakseen Last Chance Qualifieriin Falconsin ja B8:n.

Suomalaisten mielenkiinto kohdistuu B-lohkoon, jossa nähdään ENCE ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas. B-lohkon urakka starttaa tiistaina.

Viime kauden Rion Major-turnauksen voittoa juhlinut Virtus.pro putosi yllättäen karsinnoista ja näin mestari vaihtuu varmasti.