Nämä CS:GO pro-pelaajat ovat vielä vapailla markkinoilla ja vailla uutta joukkuetta

StarLadder Berlin Major -turnauksen jälkeen näimme läjäpäin muutoksia CS:GO joukkueiden kokoonpanoissa, mutta edelleenkin valtava määrä talenttia on vapailla markkinoilla, sekä eri joukkueissa penkitettynä.

Suurin pelaajasiirto Berliinin Major -turnauksen jälkeen on ollut Marcelo ”coldzera” Davidin siirtyminen FaZe Clanin riveihin. Valtava määrä pelaajia etsii edelleen uutta joukkuetta, mutta siirtorintamalla on ollut yllättävän hiljaista.

Ranskalainen CS:GO toimittaja neLendirekt twiittasi listan pelaajista vailla joukkuetta:

NeL esitteli pitkän listan CS:GO veteraaneja, sekä uusia tulokkaita. Ranskalaistoimittajan mukaan listan pelaajista pystyisi kasaamaan useamman hyvän kansainvälisen joukkueen.

Listalta jäi kuitenkin puuttumaan lähiaikona eniten keskustelua herättäneitä nimiä, nimittäin Aleksi ”Aleksib” Virolainen sekä Nathan ”NBK” Schmitt. NeL on toimittaja, joka alun perin uutisoi OG:n haluavan pelaajat CS:GO kokoonpanoonsa. Myöhemmin kuitenkin huhuttiin, ettei ENCE ja Team Vitality ole päässeet yhteisymmärrykseen pelaajasiirtojen hinnasta.

LUE LISÄÄ: ENCE ja Team Vitality eivät pääse yhteisymmärrykseen OG:n kanssa – huhut kertovat

Vaikka Aleksib ja NBK listalta puuttuvatkin, on se täynnä talenttia. Listalta löytyy juuri hajonneen OpTicin kokoonpano, Ninjas in Pyjamas legendoja kuten GeT_RiGhTfriberg ja Xizt, sekä Virtus.Pro legendoja kuten pashaBicepsNEO ja byali.

Mainittakoon, että osa pelaajista ei välttämättä tule pysymään listalla pitkään. On huhuttu freddieb:n sekä Drakenin siirtyvän pelaamaan CS:GO-kentille paluun tekevään GODSENT joukkueen kokoonpanoon.

Myös organisaatiot kuten 100 Thieves, Dignitas, sekä Misfits ovat myös kertoneet haluavansa kasata oman CS:GO joukkueen, mutta ovat pysyneet asiasta hiljaisina.

Lähteet: Dexerto/Twitter, Kuvalähteet: Ninjas in Pyjamas/csgoprosettings


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004