Koodaustaidostaan ja YouTube-tilistään tuttu ScriptKid julkaisi kanavallaan uuden videon, jossa jälleen CS:GO-pelaajat saavat maistaa omaa lääkettään.

Noin kaksi kuukautta sitten ScriptKid julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän oli luonut feikkikoodit CS:GO:hon. Koodit eivät toimineet kuten käyttäjät olisivat niiden uskoneen, sillä aina jostain tietystä toimenpiteestä pelaajalle kehkeytyi rangaistus.

Katso myös ensimmäinen osa: Koodikehittäjä loi feikkikoodit CS:GO-pelaajille – hulvattomia rangaistuksia!

Yli 3,4 miljoonaa näyttökertaa saavuttanut ensimmäinen osa sai nyt jatkoa, kun ScripKid julkaisi videon, jossa hän oli kehitellyt uuden koodiohjelman ja totta kai uudet rangaistukset.

Ensimmäisenä videossa esitellään rangaistus, joka aiheutti ainakin allekirjoittaneessa hymyn varsin leveästi kasvoille. Videossa pelaaja yrittää aukaista oven, mutta se ei aukea. Rangaistukseen kuuluu myös todelliset koputuksen äänet, jotka kuuluvat pelaajan kuulokkeista.

Valtavan suosion YouTubessa kerännyt SriptKid tekee täysin oikeaa työtä ja nöyryyttää pelaajia, jotka haluavat huijata videopeleissä. Onneksi vuosien saatossa Anticheat -ohjelmat ovat parantuneet, joten uskotaan, että huijaamistapauksia todetaan toivottavasti tulevaisuudessa paljon vähemmän.

Katso ScripKidin hulvaton video tästä:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.