FaZe Clan vahvisti tänään tiistaina Twitter ilmoituksellaan, että se tekee muutamia muutoksia CS:GO kokoonpanoonsa. Twiitissä kerrottiin, että Philip ”aizy” Aistrup tullaan siirtämään pois kokoonpanosta, mutta se ei tarkenna minne aizy on siirtymässä. Joakim ”jkaem” Myrbostad tullaan näkemään tulevissa peleissä FaZe:n tiimissä stand-in pelaajana.

FaZe Clan

@FaZeClan
CS:GO ROSTER NEWS: We are in the workings of a player transfer with @FaZe_aizy. @jkaemGO will stand-in for his spot in the interim.

#FaZeUp

Twiitissä ei kerrottu tarkempia tietoja ”aizy”:n kohtalosta, tai siitä kuka hänet tulee lopullisesti korvaamaan kokoonpanossa. ”Jkaem” on FaZe:n entinen pelaaja, joka astui aijemmin pois tiimistä antaakseen tilaa Fabien ”kioShiMa” Fiey:lle. Jkaem jätti kokoonpanon virallisesti 20. joulukuuta, mutta on nyt palaamassa siihen takaisin ainakin toistaiseksi.

FlickShot sivuston Guillaume ”Nel” Canelo raportti kertoi aijemmin, että aizy tulisi siirtymään NORTH joukkueen CS:GO roosteriin ja korvaisi Ruben ”RUBINO” Villarroelin. Raportissa kerrottiin myös, että Adil ”ScreaM” Benrlitom tulisi FaZe Claaniin aizy:n paikalle. Guillaume ”Nel” Canelo ennusti, että ”RUBINO” tulisi siirtymään Jkaem:in tulevaan joukkueprojektiin, mutta asiasta ei ole saatu vielä enempää infoa.

lähde: FaZe Clan, thescoreesports