MTG Arena saa vihdoinkin kaivattuja päivityksiä sosiaaliseen puoleensa ja pelaajat voivat jatkossa lähettää viestejä kavereilleen.

Maaliskuun päivityksen myötä MTG Arena saa kauan odotetun ja paljon pyydetyn pikaviestintätoiminnon. Pelaajat pystyvät jatkossa keskustelemaan kavereidensa kanssa otteluiden aikana.

Viestittely onnistuu kuitenkin vain ja ainoastaan kaverilistalta löytyvien kesken. Palvelusta löytyy myös status-vaihtoehdot ”Busy” ja ”Offline”, kun et halua pelejäsi häirittävän tai et halua näkyä olevan paikalla lainkaan.

Wizards of the Coast lähestyy viestintämahdollisuutta äärimmäisen varovasti ilmeisesti toksisuuden pelossa. Viestin lähettämisen myötä peliin saapuu myös kaksi uutta emotea, ”Sorry” ja ”Thanks!”, joita on mahdollista käyttää ainoastaan vastauksina ”Oops” ja ”Nice!” ilmauksiin.

Mukavana yllätyksenä päivityksen myötä myös omaa kortinsuojakokoelmaa on helpompi selata ja jatkossa on mahdollista valita suojus, jota käyttää vakiona.

MTG Arena

@MTG_Arena
ICYMI: The March game update is sure to put a spring in your steps and phases with new cards, new features, new events, and new ways to interact with your fellow players.

Get ready for next week!
magic.wizards.com/en/articles/ar…

 

Kuva: Wizards of the Coast.