Mousesportsin riveistä lähtöpassit saaneet Tomas ”oskar” Stastny ja Sergey ”lmbt” Bezhanov ovat osa HellRaisersin uutta rosteria.

Viime viikolla mousesports ilmoitti radikaaleista joukkuemuutoksista. Vajaa miehitys täyttyi takaisin viiteen pelaajaan ja samalla joukkueen jättivät Tomas ”oskar” Stastny, Miikka ”suNny” Kemppi ja joukkueen valmentaja Sergey ”lmbt” Bezhanov.

Nyt ukrainalainen HellRaisers on ilmoittanut, että organisaatio ottaa siipiensä suojiin Stastnyn ja Bezhanovin. Ilmoitus ei tule varsinaisena yllätyksenä, sillä molemmat ovat pelanneet kyseisen organisaation joukoissa jo aikaisemmin.

Samalla ovenavauksella HellRaisersin jättää joukkueen entinen valmentaja Amiran ”ami” Rekhviashvili, kun taas Bence ”DeadFox” Böröcz siirtyy toistaiseksi epäaktiiviseksi pelaajaksi.

HellRaisersin riveistä lähti jo aikaisemmin Özgür ”woxic”Eker, joka siirtyi puolestaan osaksi mousesportsin uutta kokoonpanoa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että joukkue etsii vielä yhtä pelaajaa, jotta kokoon saadaan täysi viiden pelaajan rosteri.

Nykyinen kokoonpano:


  • Kirill ‘ANGE1‘ Karasiow
  • Abay ‘HObbit‘ Khassenov
  • Issa ‘ISSAA‘ Murad
  • Tomas ”oskar” Stastny
  • Sergey ”lmbt” Bezhanov (valmentaja)

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli