Saksalainen mousesports organisaatio on astunut mukaan Street Fighter V maailmaan kahdella Euroopan kovimpiin kuuluvalla pelaajalla, Younes ”CCL” Lazaarilla ja Benjamin ”Problem X” Simonilla.

mousesportsin managerin mukaan ”Street Fighterilla on hieno historia, ja siinä on valtavasti potentiaalia eSports markkinoilla”, ”se on myös yksinkertainen ja viihdyttävä seurata, sekä sen ympärillä pyörivä yhteisö on erittäin intohimoinen peliä kohtaan.”

Seuraava Street Fighter kausi alkaa huhtikuussa, ja mousesportsin uudet pelaajat valmistautuvatkin parhaillaan alkavaa kautta varten. mousesportsin manageri Cengiz Tüylü uskoo yhä useampien organisaatioiden lähtevän mukaan Street Fighteriin ja toivoo pelin kasvavan suuresti jo kuluvan vuoden aikana.

”CCL” aloitti kauden 2016 melko uutena pelaajana, mutta hänen uransa sai ensimmäiseltä kaudelta huikean startin. Kauden aikana hän kerkesi saavuttaa kaksi Capcom Pro tour turnausvoittoa, sekä ylsi kahdeksan kertaa kahdeksan parhaan joukkoon kauden muissa turnauksissa. Hän oli kauden lopussa Euroopan rankingin toiseksi paras, ja koko maailman 20. paras. Sijoituksiensa ansiosta hänet kutsuttiin Capcon Cupin finaaleihin, jotka hän kuitenkin joutui jättämään väliin henkilökohtaisista syistä.

”Problem X” sen sijaan on jo tunnetumpi pelaaja Street Fighter scenessä. Hän aloitti uransa jo Street Fighter IV: Arcade Editionin parissa, jolloin hänet tunnettiin vahvasta pelaamisestaan Seth, sekä C. Viper hahmoilla. Vähän aikaa sitten Problem X voitti ZOWIE Brussels Challenge turnauksen. Kauden 2016 hän päätti Euroopan sijalle 5. ja koko maailman sijalle 30.

Tavoitteena tulevalle kaudelle Mouz:lla on lähettää CCL pelaamaan Pohjois-Amerikan Street Fighter turnauksiin, joihin hän ei aijemmin ole voinut osallistua. Problem X sen sijaan on jo aijemmin päässyt osallistumaan Pohjois-Amerikan turnauksiin, mutta Mouz aikoo tehdä jatkossa lisää töitä saadakseen Problem X:n mukaan tasokkaampiin kansainvälisiin turnauksiin.

Lähde: thescoreesports