Pelimaailman tietoisuuteen noussut modaaja Lance McDonald on tutkinut jo pitkään Silent Hillsin PT-demoa, ja tutkimustensa aikana hän on tehnyt kyseisestä nimikkeestä varsin karmivia löytöjä. Hänen viimeisin saavutus on kuitenkin demossa esiintyvästä talosta karkaaminen.

LUE MYÖS: Pelaaja teki karmivan löydön takavuosien Silent Hills -pelin demosta

Yksi tämän vuosikymmenen harmillisimmista pelitapauksista oli Konamin päätös Silent Hills -pelin hautaamisesta. Ainoa muisto pelistä – verkossa kietävien legendojen lisäksi – on teoksesta julkaistu PT-demo.

McDonald on omistautunut demon tutkimiseen, ja tiedettävästi ensimmäisenä pelaajana maailmassa hän onnistui pääsemään pelissä esiintyvän talon ulkopuolelle. McDonald teki kuitenkin karmean löydön: talosta pakeneminen pudottaa pelaajan kartan lävitse. Tämän jälkeen pelin kummitus hyökkää pelaajan kimppuun, mikä puolestaan aiheuttaa pelin resetoitumisen.

McDonald onnistui kiertämään tämän ikävän kohtalon tekemällä komentosarjan, jonka avulla hänen hahmonsa leijui aavistuksen verran ilmassa. Tämän tempun avulla hän pääsi tutkimaan hiljaista muistoa ehkä viimeiseksi jääneestä vilkaisusta Silent Hilliin.