Oscar “mixwell” Cañellas on ottanut uuden askeleen, kun hän ilmoitti lopettavansa CS:GOn ja siirtyvänsä VALORANT-pelin pariin.

24-vuotias Oscar “mixwell” Cañellas paljastettiin olevan G2 Esportsin ensimmäinen VALORANT-joukkueen jäsen.

Espanjalaispelaajalle G2 ei ole täysin uusi organisaatio, sillä hän vietti pienen osan CS:GO-urastaan organisaation CS:GO-joukkueessa vuonna 2018. Visiitti ei ollut pitkä ja sen jälkeen uudet tuulet puhaltivat Movistar Ridersin riveihin. Espanjalaisjoukkueen jälkeen mixwell siirtyi heinäkuussa 2019 Cloud 9:n riveihin, mutta sielläkään vierailu ei kestänyt montaa kuukautta enempää.

2019 vuoden lopusta saakka mixwell on ollut ilman joukkuetta. Heti, kun VALORANTin suljettu beta-versio alkoi, niin hänet nähtiin päivittäin peliservereillä ja monet varmasti jo tajusivat, että hän yrittää ammattilaiseksi Riot Gamesin upouudessa FPS-pelissä.

Mixwell on ottanut jo osaa VALORANTin suurimpiin turnauksiin, josta on tullut voittoja. Isoin turnausvoitto on Twitch Rivals Valorant Launch Showdown, jossa hän pelasi Adil ”ScreaM” Benrlitomin, Jacob ”pyth” Mourujärven, William ”draken” Sundinin ja Ardis ”ardiis” Svarenieksen kanssa.

Katso tästä G2 Esportsin hulvaton esittelyvideo mixwellistä:

G2 Esports

@G2esports
What's @CarlosR up to this time?

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: WESG