Mikko ”xartE” Välimaa astuu hREDSin riveihin – KOVAn tähtipelaaja Derkeps jää puolestaan tauolle

Counter-Strike: Global Offensive -pelin pelaajatauko loppuu lauantaina, ja tämä on saanut fanit jännittämään heti alkavia turnauksia toden teolla.

Lisää jännitystä CS-kentille tuo joukkueiden kokoonpanomuutokset, joiden eteen ovat joutuneet myös suomalaiset organisaatiot. Hyvänä esimerkkinä on HAVU, joka ilmoitti 3. elokuuta Aaro ”hoody” Peltokankaan astuvan pois organisaation CS:GO-kokoonpanosta, tavoitellakseen ammattiuraa Riot Gamesin uudessa VALORANT-pelissä.

Lue lisää: Aaro ”hoody” Peltokangas astuu pois HAVUn CS:GO-kokoonpanosta – tavoittelee nyt ammattiuraa VALORANT-pelissä

Nyt pelaajamuutoksia nähdään myös hREDSiltä, joka ilmoitti suomalaisen CS-konkari Mikko ”xartE” Välimaan korvaavan Verneri ”Bona” Junkala joukkueen aktiivisessa kokoonpanossa.

HREDSin lisäksi myös KOVA ilmoitti tänään joukkueen tähtipelaaja Nikita ”derkeps” Sirmitevin astuvan pois joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta. Päätös oli tullut derkepsiltä itseltään, sillä tämä haluaa jäädä tauolle pelaamisesta ja keskittyä opintoihinsa.

– Mielestämme tämä on erittäin kypsä päätös ja se kertoo paljon siitä millainen Nikita on ihmisenä. Tuemme häntä täysin tämän päätöksen kanssa ja annamme hänelle nyt tilaa opiskella, kertoi KOVAn toimitusjohtaja Timo Tarvainen.

Lue myös: Elisa CS:GO Finnish Championship 2020 käynnistää syksyn CS-kauden – avoimessa turnauksessa jaossa 25 000 euroa!

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: hREDS


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.