Microsoft paljasti Xbox Series X:n speksejä – huikean grafiikkatehon lisäksi luvassa uusia hyödyllisiä ominaisuuksia

Yhtiön mukaan uusi Xbox tulee olemaan neljä kertaa vanhempaa mallia tehokkaampi.

Microsoft paljasti vihdoinkin tarkempia tietoja uuden Xbox Series X:n tehoista ja ominaisuuksista. Uusi konsoli tulee luonnollisesti olemaan aiempia reilusti tehokkaampi, ja yhtiön mukaan prosessointitehoa löytyykin neljä kertaa nykyistä mallia enemmän, eli yhteensä 12 teraflopsin edestä.

Kuva: Microsoft.

Kasvanut prosessori- ja grafiikkateho on kuitenkin käytännössä itsestäänselvyys, joten mielenkiintoisimmat tiedot konsolista ovat sen muut uudet ominaisuudet. Xbox-konsolinsa päivittämistä harkitsevat iloitsevat tiedosta, että Series X tulee olemaan taaksepäin yhteensopiva jopa neljän sukupolven yli, alkuperäiseen Xboxiin saakka.

Yhteensopivuuteen liittyy myös Smart Deliveryksi nimetty ominaisuus, joka mahdollistaa pelien ostamisen ilman oikeasta konsoliversiosta huolehtimista. Järjestelmä mahdollistaa esimerkiksi pelin ostamisen Xbox Onelle, ja sen päivittämisen myöhemmin Series X -versioon ilmaiseksi.

Kasvaneen tehon myötä Microsoft lupaa myös laitteen mahdollistavan nopean paluun takaisin useampaan peliin. Quick Resume -niminen ominaisuus pitää pelejä muistissa valmiina, ja mahdollistaa niihin palaamisen lähes välittömästi, ilman niiden käynnistymisen odottelua.

 

Kuva: Microsoft.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.