Formulatähdet Max Verstappen ja Landon Norris jättävät tällä kertaa taakseen aidon asfaltin ja hyppäävät virtuaalisten autojen rattiin. He osallistuvat yhdessä tulevana viikonloppuna järjestettävään Bathurstin 12 tunnin kestävyysajoon iRacing-pelissä.

Kyseinen kestävyysajo perustuu todelliseen Australiassa järjestävään kestävyysajoon, joka myös kestää puolet vuorokaudesta. Kuitenkaan ihan kahdestaan kaksikko ei joudu koko 12 tunnin pätkää ajamaan, sillä tiimiin kuuluvat heidän lisäkseen Shane van Gisbergen ja Atze Kerkhof.

Mitenkään ennenkuulumatonta tällainen formulatähtien innostus kilpapelaamisesta ei ole, sillä he ovat molemmat pelanneet iRacingiä jo pitemmän aikaa. He molemmat kuuluvat myös maineikkaaseen Team Redline -joukkueeseen.

Redlinen riveissä pelaa myös kourallinen suomalaisia virtuaalikuskeja, kuten Greger Huttu, Aleksi Uusi-Jaakkola ja Olli Pahkala.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli