Manchester Unitedin kannattajat ovat kiivastuneet Mason Greenwoodin mukana olosta eFootball-videopelissä.

Greenwoodia syytettiin viime vuoden tammikuussa silloisen tyttöystävänsä raiskausyrityksestä, pahoinpitelystä ja kontrolloivasta käytöksestä. Hänet kuitenkin vapautettiin syytteistä tämän vuoden helmikuussa.

Greenwood on ollut sivussa Manchester Unitedin toiminnasta sen jälkeen, kun syytökset nousivat pintaan. Hän on kuitenkin edelleen kirjoilla seurassa ja spekulaatiot hänen paluustaan joukkueen riveihin ovat käynnissä vapautuksen jälkeen. Lisää vettä myllyyn tuli sen jälkeen, kun hänet liitettiin mukaan Unitedin miehistöön Konamin eFootball-peliin.

Greenwoodin paluu Unitediin on kuitenkin saanut runsaasti kielteistä palautetta erityisesti Manchester Unitedin naiskannattajilta. Female Fans Against Mason Greenwood’s Return -ryhmittymä on ottanut tiukasti kantaa Greenwoodin tilanteeseen.

– Seuran päätöksentekijöille, muistakaa, tämä on suurempi kuin jalkapallo. Tämä päätös heijastuu sinuun, moraaleihesi, keitä olette yksilöinä ja ihmisinä. Asetutteko hyväksikäyttäjän vai hyväksikäytetyn puolelle. Historia arvioi valintasi. Pidä huoli, että päätöksesi on hyvä, ryhmä kirjoitti avoimen kirjeen seurajohdolle.

Sosiaalisessa mediassa Greenwoodia vaaditaan pois pelistä.