MAD Lions on penkittänyt pelinsisäisen johtajansa Nicolai ”HUNDEN” Petersenin.

Kokenut pelinsisäinen johtaja siirrettiin joukkueen penkille torstai iltana. MAD Lions kertoi siirron syynä olleen joukkueen sisäiset ongelmat.

Tanskalaisjoukkue tarvitsee nyt kiireisesti uuden pelaajan, sillä he kohtaavat jo lauantaina Sproutin Euroopan Minor -turnauksen suljetuissa karsinnoissa. MAD Lions kilpailee myös uuden FLASHPOINT-liigan ensimmäisellä kaudella, joka käynnistyy 13. maaliskuuta.

LUE MYÖS: HAVUn unelma miljoonaliigasta tuhottiin – BIG kaatoi suomalaiset suoraan kahdessa kartassa

Ilmoitus penkityksestä saatiin vain viikko MAD Lionsin palattua IEM Katowice -turnauksesta, jossa joukkue sijoittui jaetulle 9-12. sijalle.

HUNDEN oli kokoonpanon toiseksi vanhin jäsen, ja mukana kasaamassa nykyistä kokoonpanoa. Hän liittyi joukkueeseen tammikuussa 2019, tiimin ollessa vielä organisaatio Trickedin alaisuudessa.

Hän johti kokoonpanon voittoon V4 Future Sports Festival 2019 -turnauksessa, ja pian tämän jälkeen joukkue nousi HLTV:n maailmanlistasijalle 11. useiden semifinaalien seurauksena.

Myös fanit kommentoivat siirtoa HLTV:n foorumeilla, useiden mielestä penkitys on järjetön. Suomalainen Hurrrrdle oli siirrosta kuitenkin iloinen: ”Vihdoin tyhmempi kokoonpanomuutos kuin Aleksib:n penkitys. ENCE kirous on vihdoin poistettu, olemme vapaita! Kiittäkää koiraa!”

MAD Lions on nyt vailla uutta pelinsisäistä johtajaa:

🇩🇰 Lucas ”Bubzkji” Andersen
🇩🇰 Frederik ”acoR” Gyldstrand
🇩🇰 Rasmus ”sjuush” Beck
🇩🇰 Fredrik ”roeJ” Jørgensen

🇧🇷 Luis ”peacemaker” Tadeu (valmentaja)

🇩🇰 Nicolai ”HUNDEN” Petersen (penkitetty)

Lähteet: HLTV, Kuva: DreamHack