Riot Games on irtisanonut kaiken yhteyden League of Legends -joukkue TSM:n Zhang ”Peter Zhang” Yin kanssa. Syynä ovat törkeä käytös pelaajia sekä henkilökuntaa kohtaan.

Zhang liittyi TSM leipiin ja nousi hierarkiassa hiljalleen ylöspäin. Hän toimi muun muassa TSM:n akatemian päävalmentajana ja viimeksi hän oli vastuussa TSM:n pelaajakehityksestä. Häntä vastaan esitettiin kuitenkin rajuja väitteitä, jonka vuoksi Riot Games asetti hänet porttikieltoon kaikkeen mikä liittyy heidän tekemisiinsä.

Zhang oli muun muassa huijannut pelaajien palkkioita itselleen 250 000 dollarin edestä. Pelaajien oli määrä saada osa palkastaan kiinalaiselta kolmannelta osapuolelta, mutta Zhang oli antanut kiinalaisyhtiölle oman tilinumeronsa. Lisäksi hän oli huijannut rahaa yhdeltä pelaajalta autokaupoista.

Hän oli lisäksi jakanut TSM:n sisäpiiriin tietoja saadakseen siitä henkilökohtaista hyötyä. Hänen on syytetty myös aikoinaan ottaneen lahjuksia pelipaikkaa vastaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun TSM joutuu myrskynsilmään vastaavanlaisten asioiden takia. Joukkueen perustajaa, omistajaa ja toimitusjohtajaa Andy ”Reginald” Dinhiä on syytetty kohdelleen alaisiaan heikosti. Dinh saattoi saada sellaisia raivokohtauksia, etteivät työntekijät halunneet tavata häntä enää kahdenkesken, sillä paikalla ei olisi todistajia. Riot Games antoi hänelle sakot ja pisti hänet ehdonalaiselle tutkimusten ajaksi.