Team Liquidin tuore CS:GO-valmentaja Jason ”moses” O’Toole kertoi Duncan ”Thorin” Shieldsin uusimmassa podcast -jaksossa mielipiteensä Valorant-pelaajien palkoista.

Kesäkuussa julkaistu Riot Gamesin FPS-peli on vienyt CS:GO:lta muutamia ammattilaisia, varsinkin Pohjois-Amerikan puolelta.

Monet organisaatiot perustivat heti pelin tultua Valorant-kokoonpanon, vaikka kilpailuista ei ollut tietoakaan.

Nyt pelissä kuitenkin on Ignitation turnaussarja, mutta palkintopotit eivät päätä huimaa, ja siihen myös vaikuttaa tämänhetkinen maailman tilanne.

Jason ”moses” O’Toole kertoi jaksossa, että jotkut CS:GO-pelaajat ”yrittävät tehdä rahaa nopeasti Valorantilla, ollakseen vain mukana siinä.”

Hän oli aluksi turhautunut, kun monet pelaajat lähtivät Valorantin matkaan, mutta hänen kuultuaan palkkojen suuruuksista, joita entisille CS:GO-ammattilaisille maksetaan, hänen näkemyksensä asian suhteen on muuttunut täysin.

– Jotain numeroita, joita olen kuullut on noin 20 000 – 30 000 dollaria kuukaudessa, moses kertoi.

Moses myös panoitti, että kyseessä on ainoastaan parhaimmat pelaajat, jotka tienaavat tuollaisia summia, kuten Adil ”ScreaM” Benrlitom, Joshua ”steel” Nissan, Oscar ”mixwell” Colocho ja Nicholas ”nitr0” Cannella.

Hurjat kuukausipalkat antavat hyvän käsityksen siitä, miksi jotkut hieman alemman tason CS:GO-pelaajat ovat lähteneet kokeilemaan ammatilaisuraa Valorantin parissa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.