Team Liquidin Keith ”⁠NAF⁠” Markovic paljasti ESL:n videohaastattelussa, että joukkueen pelinsisäisen johtaja on vaihtunut.

Liquid muuttui kaudelle 2021, kun Russel ”Twistzz” Van Dulkenin tilalle hankittiin brasilialaiskonkari Gabriel ”FalleN” Toledo, joka on tunnettu huimasta kokemuksestaan ja IGL-taidoistaan.

Ennen kuin siirto tapahtui, huhuiltiin, että Fallen ottaisi saman tien joukkueen IGL-roolin itselleen, mutta näin ei käynyt. Jake ”Stewie2K” Yipp jatkoi roolissa, mutta nyt ei toivoittujen tulosten takia, joukkue on päättänyt tehdä muutoksia.

Pelinsisäisen johtajan roolista vastaa tästä eteenpäin FalleN ja Stewie2K pääsee noin vuoden tauon jälkeen pelaamaan roolia, jossa hän on parhaimmillaan. Hurjista yksilötaidoistaan tunnettu yhdysvaltalaispelaaja on toiminut joukkueensa pelinsisäisenä johtajana viime vuoden toukokuusta lähtien.

Nämä sisäiset muutokset voivat nostaa Liquidin tason vieläkin korkeammalle tasolle, sillä molemmat osapuolet pääsevät pelaamaan juuri sitä roolia, joissa ovat parhaimmillaan.

– Joukkueemme suurimmat aukot olivat aina, että meillä ei ole koskaan ollut omistautunutta AWPeria eikä omistautunutta IGL:ää. Viimeisimpen esitystemme jälkeen FalleNista tulee meidän pää IGL, NAF kertoi ESL:n haastattelussa.

ESL Counter-Strike

@ESLCS

ESL Counter-Strike

@ESLCS
.@NAFFLY has nothing but positive things to say about @FalleNCS joining the @TeamLiquid starting five! #IEM
Check out the full segment with @NAFFLY 📺

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.