Liquid teki odotetun muutoksen: FalleN ottaa IGL-roolin ja Stewie2K pääse vihdoin loistamaan!

© Kuva: DreamHack

Team Liquidin Keith ”⁠NAF⁠” Markovic paljasti ESL:n videohaastattelussa, että joukkueen pelinsisäisen johtaja on vaihtunut.

Liquid muuttui kaudelle 2021, kun Russel ”Twistzz” Van Dulkenin tilalle hankittiin brasilialaiskonkari Gabriel ”FalleN” Toledo, joka on tunnettu huimasta kokemuksestaan ja IGL-taidoistaan.

Ennen kuin siirto tapahtui, huhuiltiin, että Fallen ottaisi saman tien joukkueen IGL-roolin itselleen, mutta näin ei käynyt. Jake ”Stewie2K” Yipp jatkoi roolissa, mutta nyt ei toivoittujen tulosten takia, joukkue on päättänyt tehdä muutoksia.

Pelinsisäisen johtajan roolista vastaa tästä eteenpäin FalleN ja Stewie2K pääsee noin vuoden tauon jälkeen pelaamaan roolia, jossa hän on parhaimmillaan. Hurjista yksilötaidoistaan tunnettu yhdysvaltalaispelaaja on toiminut joukkueensa pelinsisäisenä johtajana viime vuoden toukokuusta lähtien.

Nämä sisäiset muutokset voivat nostaa Liquidin tason vieläkin korkeammalle tasolle, sillä molemmat osapuolet pääsevät pelaamaan juuri sitä roolia, joissa ovat parhaimmillaan.

– Joukkueemme suurimmat aukot olivat aina, että meillä ei ole koskaan ollut omistautunutta AWPeria eikä omistautunutta IGL:ää. Viimeisimpen esitystemme jälkeen FalleNista tulee meidän pää IGL, NAF kertoi ESL:n haastattelussa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.