CS:GO on saamassa lähiaikoina legendaarisen kartan mukaan ainakin pelipalvelu FACEITiin.

Counter-Strike 1.6 -version pelaajat tietävät varmasti kartan nimeltä Tuscan. Kartta oli yksi pelatuimmista kartoista Valven kehittämässä 1.6:ssa, mutta jättiyhtiö ei tuonut haluttua karttaa mukaan CS:GOn pariin.

Viime vuonna CS:GO:n sisäpiiriläinen Nors3 kertoi, että alkuperäisen Tuscanin luonut Colin ”brute ” Volrath työskentelee yhdessä catfoodin kanssa. Kaksikko on luonut CS:GO:hon päivitetyn Tuscanin, joka on pelattavissa catfoodin mukaan lähiaikoina.

Lue lisää: Kuvat: Legendaarinen Tuscan-kartta valmisteilla – CS:GO-ammattilaisilta pyydetään mielipiteitä!

Nyt kartantekijät ovat julkaisseet uudistetusta Tuscan-kartasta trailer-videon, jossa kartta esitellään läpi perinpohjaisesti.

Uudistuneen Tuscanin värimaailma on muuttunut täysin aiemmasta versiosta. Värit ovat muuttuneet pastilliväreiksi, mutta kartta on muuten melkein identtinen aiempaan versioon verrattuna.

Tuscan-kartan trailer:

Kartta pelattavissa lähiaikoina

Catfoodin mukaan, Tuscan tulee pelattaviin FACEIT-palveluun lähiaikoina. Kartta on viimeistä silausta vaille valmis, jonka jälkeen pelaajat pääsevät nauttimaan legendaarisesta Tuscanista.

Kartta on tällä hetkellä suljetussa betaversiossa, jota ainoastaan CS:GO-ammattilaiset ovat päässeet testaamaan karttaa ja kertomaan bugeista ja muista häiriöistä. Karttakehittelijät kysyivät viime vuonna Top50 CS:GO-joukkueiden pelaajia auttamaan heitä tässä projektissa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.