League of Legendsin supertähti Faker kertoo nauttivansa kotimaassaan saamasta valtaisasta suosiosta

Lee ”Faker” Sang-Hyeok on kilpapelipiireissä tunnettu ja arvostettu ympäri maailmaa, mutta omassa kotimaassaan hän alkaa olemaan jo valtavirrankin tunnistama A-listan julkkis.

Esports-kirjoittaja Tyler ”Fionn” Erzberger listasi ohimennen twiitissään Etelä-Korean neljä merkittävintä julkkista. Eliittinelikkoon mahtui neljä oscaria napanneen Parasite-elokuvan ohjaaja Bong Joon-ho, Tottenham Hotspurissa jalkapalloileva Son Heung-min ja kotimaassaan järkyttävän suosittu poikabändi BTS. Neljäntenä listalle mahtui League of Legendsin supertähti Lee ”Faker” Sang-Hyeok.

Faker pääsi myöhemmin itse kommentoimaan viraaliksi lähtenyttä twiittiä Korizon’s YouTube-kanavan haastattelussa. ”Henkilöt, jotka olivat mainittu minun ohellani ovat kaikki kansainvälisiä superstaroja”, hän kommentoi. ”Ja minä itsekin olen hieman tunnettu ulkomailla. Olen aina ollut hieman ylpeä siitä, mutta tuntuu hyvältä tulla mainituksi heidän kanssaan.”

Hänen mukaansa on mukavaa, kun ihmiset viittaavat häneen supertähtenä, mutta Faker itse haluaisi keskittyä vain olemaan ammattipelaaja. Hän kokeekin suosionsa myötä velvollisuutta edustaa kilpapelaamista ja esports-skeneä alan ulkopuolellakin.

 

Lähde: TheLoadout.com

Kuva: Riot Games.