League of Legendsin ammattipelaajat kertovat peliuran auttaneen myös rakkauselämässä

League of Legends Championship Seriesin pelaajat pääsivät vastaamaan anonyymiin kyselyyn, jonka aiheet vaihtelivat roolien eroista pelaajien rakkauselämään.

Pohjois-Amerikan League of Legends -liiga paljasti tänään alkavan uuden kauden kunniaksi pelaajien vastauksia varsin mielenkiintoiseen anonyymiin kyselyyn. Jopa 86 LCS- ja Academy-pelaajaa vastasivat vähintääkin mielenkiintoisiin kysymyksiin.

Yli puolet vastanneista oli muun muassa sitä mieltä, että haluaisivat mielummin voittaa LCS-sarjan, kuin päästä Worlds -turnauksessa jatkoon alkulohkoista. He pääsivät myös esittämään mielipiteensä LoL:n eri pelirooleista, ja vähiten tärkeäksi rooliksi 60% enemmistöllä valikoitui top lane. Toisin päin esitettynä kysymys ei ollut yhtä selkeä, sillä 43% oli sitä mieltä, että mid lane on tärkein, kun taas 40% piti junglea oleellisempana.

Kysely sisälsi myös muutaman henkilökohtaiseen elämään pureutuvan kierrepallon. Yli puolet vastanneista, 45 kappaletta, oli sitä mieltä, että ammattipeliurasta oli ollut apua treffiseuran löytämisessä. ”Jos joku vastaa tähän kysymykseen ei, niin he valehtelevat”, kommentoi yksi vastanneista.

Viimeinen kysymys oli varsin yksinkertainen: kumpi alue on (League of Legendsissä) parempi, pohjois-Amerikka vai Eurooppa? Yllättävää kyllä 65% vastaajista oli Euroopan puolella, vaikka vastaajat itse pelaavat kaikk tällä hetkellä jenkeissä.

 

Lähde: TheLoadout.com

Kuva: Michal Konkol / Riot Games.