League of Legends nappasi ennätyksen Fortniteltä – puolivälieräottelu oli maailman katsotuin kilpapelitapahtuma

SKT:n ja Splycen kohtaamista League of Legendsin World Championshipissä seurasi hetkellisesti jopa 2.5 miljoonaa samanaikasta katsojaa.

SK Telecom T1 eli tuttavallisemmin SKT kohtasi eilen LoL:in World Championship turnauksen puolivälieräottelussa Splycen. Altavastaajana ottelussa ollut Splyce käänsi ottelun äärimmäisen mielenkiintoiseksi nousemalla 2-0 tilanteessa vielä peliin mukaan.

Muun muassa LoL:n supertähden Lee ”Faker” Sang-hyeokin tähdittämän SKT:n ottelut ovat yleensä muutenkin erittäin seurattuja, mutta nyt jännittävä käänne kärkijoukkueelle helpohkoksi luokitellussa ottelussa keräsi ennätyslukemat. Escharts.com ilmoitti huippulukemiksi 2 504 751 yhtäaikaista katsojaa.

Määrä on jopa 400 000 enemmän kuin edellinen League of Legendsin katsojaennätys vuoden 2017 finaalipelistä, jossa kohtasivat SKT ja Samsung Galaxy. Katsojamäärä on maailman suurin myös LoL:n ulkopuolella, sillä se ohitti heinäkuisen Fortniten World Cupin finaalin, jota seurasi 2.3 miljoonaa katsojaa.

SKT:n ja Splycen eilinen ottelu on siis toistaiseksi yhtäaikaiselta katsojamäärältään suurin kilpapelitapahtuma. Ennätys saattaa kuitenkin mennä hyvin pian uusiksi, sillä ensi viikolla SKT kohtaa G2 Esportsin, jonka ottelut ovat myös keränneet kahden miljoonan ylittäviä katsojamääriä.

Lähde: dotesports.com.

Kuva: Michael Konkol / Riot Games.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.