Lähteet: Supertähti Nicolai ”dev1ce” Reedtz harkitsee paluuta Astralikseen

Lähteet paljastavat: Supertähti Nicolai ”dev1ce” Reedtz harkitsee paluuta Astralikseen. Siirto ei kuitenkaan todennäköisesti tule olemaan helppo ja halpa.

1pv.fr ja Dexerto uutisoivat maanantaina erittäin kiinnostavasta huhusta. Heidän lähteiden mukaan supertähti Nicolai ”dev1ce” Reedtz olisi jättämässä Ninjas in Pyjamasin ja palaamassa Astralikseen.

26-vuotias yllätti pelimaailman huhtikuussa jättämällä neljä kertaa major-turnauksen voittaneen Astraliksen. Uusi joukkue löytyi Ruotsista, Ninjas in Pyjamasin organisaatiosta.

1pv:n tietojen mukaan devicen ja Emilia Hultin suhde on tullut päätökseen. Device asui tästä syystä Ruotsissa ja on muuttanut takaisin Tanskaan.

NiP kiinnitti AWP-pelaajan kolmen vuoden sopimuksella ja siirtokorvaus oli Dexerton mukaan noin 700,000 dollaria, joten paluu vanhaan voi olla vaikeaa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ninjas in Pyjamas devicen kanssa ei ole lunastanut odotuksia. Euroopan IEM Fall 2021 -turnauksesta irtosi voitto, mutta muuten kärkisijoja ei ole tullut.

Lisäys 21.12.2021 kello 16.11: Device otti asiaan kantaa Twitterissä.

Tanskalainen kertoo, että 2021 on ollut hänelle erittäin rankka henkisesti.

– Tänää on ollut uusia spekulaatioita siitä, että miksi olen ottanut aikaa itselleni. Mielenterveyteni on saanut isoja iskuja. Osa syistä on henkilökohtaisia ja osa liittyy e-urheilun mukanaan tuomasta paineesta.

– Olen ottanut askeleita kohti toipumista ja odotan innolla, että pääsen takaisin huipulle ja olemaan paras versio itsestäni. Kaikki nämä raportit minun lähtemisestä joukkueesta ovat holynpölyä.

– Toivon, että tämä lopettaa oudot huhut ja pyydän ystävällisesti mediaa kunnioittamaan yksityisyyttäni tällä hetkellä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

 

Lue myös: HAVU teki kiinnostavan muutoksen: Jemi ja ZOREE ulos

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.