Lähteet paljastavat: Supertähti Nicolai ”dev1ce” Reedtz harkitsee paluuta Astralikseen. Siirto ei kuitenkaan todennäköisesti tule olemaan helppo ja halpa.

1pv.fr ja Dexerto uutisoivat maanantaina erittäin kiinnostavasta huhusta. Heidän lähteiden mukaan supertähti Nicolai ”dev1ce” Reedtz olisi jättämässä Ninjas in Pyjamasin ja palaamassa Astralikseen.

26-vuotias yllätti pelimaailman huhtikuussa jättämällä neljä kertaa major-turnauksen voittaneen Astraliksen. Uusi joukkue löytyi Ruotsista, Ninjas in Pyjamasin organisaatiosta.

1pv:n tietojen mukaan devicen ja Emilia Hultin suhde on tullut päätökseen. Device asui tästä syystä Ruotsissa ja on muuttanut takaisin Tanskaan.

NiP kiinnitti AWP-pelaajan kolmen vuoden sopimuksella ja siirtokorvaus oli Dexerton mukaan noin 700,000 dollaria, joten paluu vanhaan voi olla vaikeaa.

1pv

@1PVcs
🇩🇰Nicolai "dev1ce" Reedtz aimerait quitter 🇸🇪NIP et un retour chez 🇩🇰Astralis serait son choix favori.

1pv.fr/news/136755-de…

👀👀
1pv.fr

dev1ce interessé par un retour chez Astralis | News

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ninjas in Pyjamas devicen kanssa ei ole lunastanut odotuksia. Euroopan IEM Fall 2021 -turnauksesta irtosi voitto, mutta muuten kärkisijoja ei ole tullut.

Lisäys 21.12.2021 kello 16.11: Device otti asiaan kantaa Twitterissä.

Tanskalainen kertoo, että 2021 on ollut hänelle erittäin rankka henkisesti.

– Tänää on ollut uusia spekulaatioita siitä, että miksi olen ottanut aikaa itselleni. Mielenterveyteni on saanut isoja iskuja. Osa syistä on henkilökohtaisia ja osa liittyy e-urheilun mukanaan tuomasta paineesta.

– Olen ottanut askeleita kohti toipumista ja odotan innolla, että pääsen takaisin huipulle ja olemaan paras versio itsestäni. Kaikki nämä raportit minun lähtemisestä joukkueesta ovat holynpölyä.

– Toivon, että tämä lopettaa oudot huhut ja pyydän ystävällisesti mediaa kunnioittamaan yksityisyyttäni tällä hetkellä.

Nicolai Reedtz

@dev1ce
1/5: Hey guys, 2021 has been a tough year for so many people, myself included. Today there is new speculation as to the reason why I’m currently taking time out: I shouldn’t have to, but as it’s proving unfair on my team mates, I thought it best to offer an explanation...

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

 

Lue myös: HAVU teki kiinnostavan muutoksen: Jemi ja ZOREE ulos

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!