G2 Esportsin uusi kokoonpano voi näyttää suomalaisittain erittäin kiinnostavalta vuodelle 2022. 1pv:n tietojen mukaan organisaatio tähtää Aleksi ”Aleksib” Virolaiseen IGL:n roolissa ja Rémy ”XTQZZZ” Quoniam valmentajana.

1pv:n lähteiden mukaan Team Vitalityn entinen valmentaja Rémy ”XTQZZZ” Quoniam olisi mahdollisesti siirtymässä G2 Esportsin taakse.

Marraskuussa G2 ilmoitti, että matka Damien ”maLeK” Marcelin kanssa on tullut päätökseen. Valmentajaa kiitettiin yhteisestä ajasta ja 1pv:n mukaan hänen uusi joukkueensa voi olla Evil Geniuses.

G2 Esports

@G2esports
Today, we part ways with @G2maLeK_

Thank you Damien, for your three years of hard work and dedication to our team. Your passion for Counter-Strike is unmatched and we'll miss having your energy on the server.

Best of luck in your future endeavors ♥

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

1pv kertoi maanantaina Natus Vinceren juniorijoukkueen superlupauksen kiinnittämisen edenneen viimeisille metreille asti.

Jos lähde on oikeassa, niin 16-vuotias Ilya ”m0NESY” Osipov tulee isolla todennäköisyydellä siirtymään G2:n riveihin. Siirtohinnaksi on huhuiltu 600,000 dollaria ja erilaisia bonuksia.

Johtajaksi 1pv huhuili Aleksi ”Aleksib” Virolaista. Keskusteluja on käyty tietojen mukaan, mutta nimeä ei ole laitettu papereihin.

François ”AmaNEk” Delaunay ja Nemanja ”nexa” Isaković olisivat joutumassa sivuun lähteen mukaan.

G2 Esports voi näyttää tältä:

  • Nikola ”⁠⁠NiKo⁠” Kovač
  • Nemanja ”huNter” Kovač
  • Audric ”JACKZ” Jug
  • Ilya ”m0NESY” Osipov
  • Aleksi ”Aleksib” Virolainen

Lue myös: Pyth suuntaa uusiin seikkailuihin – ”Jätän Ruotsin ja muutan Singaporeen”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!