Erilaiset lähteet kertovat: 100T kokeilee kahta uutta pelaajaa Valorant-kokoonpanossa. Toinen oli maailman parhaisiin CS-pelaajiin kuuluva Brehze.

100 Thieves suunnittelee Valorant-kokoonpanon uudistamista vuodelle 2022. Uusi kausi, uudet tavoitteet ja kiinnostavat pelaajat.

Vlr.gg:n ja Upcomerin lähteiden mukaan 100T testissä ovat Team Liquidin sekä Ninjas in Pyjamasin entinen pelaaja Adam ”ec1s” Eccles ja 2020 Counter-Strike: Global Offensiven 20 parhaan pelaajan listalla ollut Vincent ”Brehze” Cayonte.

Brehze on 23-vuotias Evil Geniuses -organisaation pelaaja. Hän pääsi Berliinin Major-turnauksessa 2019 välieriin asti. Samana vuonna hänet valittiin maailman kahdeksanneksi parhaaksi pelaajaksi. 2020 hän oli sijalla 20.

100T pisti syyskuussa pelinsisäisen johtajan Joshua ”steel” Nissanin sivuun, joten IGL:n rooli on tarjolla. Adam sopisi roolin perusteella kokoonpanoon hyvin.

George (EXG)

@GeorgeGedd
Sources with @purest: Former NiP player Ec1s and EG player Brehze are two players that trialed for 100 Thieves.

The VALORANT team is continuing to trial other options prior to #VCT 2022.

100T are eager to sign an IGL, however.

Read via @Upcomer: upcomer.com/sources-brehze…
upcomer.com

Sources: Brehze and Ec1s among trials at 100 Thieves

Vincent “Brehze” Cayonte and Adam “ec1s” Eccles were two players who participated in trial for 100 Thieves’ VALORANT roster.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

100T:n kokoonpanossa virallisesti on Spencer ”Hiko” Martin, Peter ”Asuna” Mazuryk ja Ethan ”Ethan” Arnold. Johann ”seven” Hernandez on toiminut vaihtopelaajana.

Lue myös: Sergio Agüero seurasi esports-joukkueen peliä – innostui juhlimaan

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!