Oletko koskaan pelannut ilman kuulokkeita tai ääniä muuten vain? Jos et, niin sentään tiedät, miten isossa roolissa äänet ovat varsinkin CS:GO:ssa.

Virolainen Twitch-striimaaja zennithh on tottunut pelaamaan ilman ääniä, sillä hän on kuuro. Tuore videoklippi silti todistaa, mihin hän kykenee ilman peliääniä, kun hän latoi koko vihollistiimin nippuun aivan yksin.

Zennithh pelasi Overpassia ja hän oli joutunut 1vs5 -tilanteeseen. Tilanne alkoi kartan longilta ja siitä alkoi noin minuutin pituinen matka B-pommipaikalle, jonne älytön suoritus päättyi. Äänistä huolimatta hän osasi odottaa, mistä viholliset tulevat ja sen kautta onnistui kaatamaan jokaisen AK-47 -asetta käyttäen.

Reddit-postauksessa yksi käyttäjistä kysyi, miten zennithh saa informaatiota omalta tiimikaveriltaan, esimerkiksi missä viholliset ovat.

Zennithh vastasi kysymykseen nopeasti: ”Kysyn joukkueelta informaatiota ja ne antavat minulle informaatiota”. Informaatio kulkee siis pelin chat-osiossa.

Huikean suosion kerännyt videoklippi nähtiin myös G2 Esports -organisaation toimesta. Espanjalaisorganisaatio päätti antaa zennithhille positiivisen kommentin, joka varmasti innoittaa 23-vuotiasta striimaajaa jatkamaan pelaamista.

– Todella hyvin pelattu! Toivottavasti voitit tuon suorituksen jälkeen, G2 Esports kirjoitti Redditissä.

Kuuro CS:GO-striimaaja veti älyttömän suorituksen:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.