KRU Esports yllätti Derken Fnaticin Valorantin suurimmassa tapahtumassa Berliinissä torstai-iltana.

Jalkapallotähti Sergio Agüeron esports-organisaatio KRÜ Esports on järisyttänyt pelimaailmaa Valorant Champions 2021 -turnauksessa.

KRU Esports jätti maanantaina Sentinelsin alkulohkoon ja torstaina vastassa oli Nikita ”Derke” Sirmitevin Fnatic. Fnatic oli iso suosikki otteluun, mutta kahden hyvän kartan jälkeen Chilen sankarit yllättivät 2-1.

KRÜ Esports

@KRUesports
GANAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCARAAAAAAAAJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ottelupariin lähdettiin KRU Esportsin valitsemalla Havenilla. Fnatic voitti molemmat pistoolikierrokset ja ensimmäisen puolen 8-4. Fnatic pääsi lopulta 12 kierrokseen, mutta ei saanut suljettua karttaa hyväkseen. KRU tuli tasoihin ja jatkoajalla 13-15 voittoon.

Seuraavana oli vuorossa Derken kotikenttä: Icebox. Tuttuun tapaan Derke teki mitä halusi ja Fnatic marssi helppoon 13-6 voittoon. Kartassa nähtiin muutama upea tilanne heti alussa.

Toisella kierroksella Derke loisti neljällä tapolla.

Seuraavalla kierroksella Angelo ”keznit” Mori näytti jotain hieman erilaista. Ei neljää tappoa, ei viittä tappoa, vaan kuusi frägiä!

Keznit oli tilastollisesti kartan paras saldolla 28-13. Derke hyvänä kakkosena 23-15.

Kolmanteen karttaan lähdettäessä Fnatic oli voittanut 4/4 pistoolikierroksista. Split muutti kaiken, kun KRU onnistui viemään molemmat ja sai vahvan alun puoliskoille. Fnatic hyytyi, omasi hieman epäonnea ja KRU painoi 8-13 jatkopeleihin.

KRU pelaa seuraavan kerran 11. marraskuuta ja finaalin edessä on enää Gambit Esports.

Champions infopaketti

  • Turnaus: VALORANT Champions 2021
  • Sijainti: Berliini, Saksa
  • Joukkueiden määrä: 16
  • Milloin: 1.12-12.12.
  • Palkintopotti: 1,000,000 dollaria
  • Järjestäjä: Riot Games
  • Otteluohjelma: Tässä
  • Striimit: Valorant-Twitch ja Valorant-Youtube

Lähteet: Liquipedia/VLR/Spikegg/Valorant

Lue myös: Historian suurin Valorant-turnaus käynnistyy nyt! Seuraajan ABC

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!