Fnaticin Freddy ”Krimz” Johansson ja Triumphin Paytyn ”junior” Johnson ovat kokeneet viikonlopun aikana ikäviä tilanteita.

Perjantaina Triumphin Paytyn ”junior” Johnson ilmoitti Twitter-tilillään ikäviä uutisia, kun hänen koko Steam-käyttäjänsä oli hakkeroitu.

– Heräsin saamaani sähköpostiin Valvelta, minun tilini oli hakkeroitu. Pystyin kirjautumaan sisään ja vaihtamaan kaikki salasanani. Viiden minuutin aikana, kun vaihtelin salasanojani, minun kaikki skinit (noin 20 000) oli lähetetty toisella käyttäjälle ilman 2FA:ta tai Steam Authorizationia. Yritän tehdä kaikkeni, mitä vain mahdollista, mutta jos joku voi auttaa, se olisi erittäin arvostettua, junior kirjoitti.

Paytyn

@1juniorcs
I wake up getting spammed notifications my steams been hacked, I was able to logon and deauthorize the account and changed every password I have, in a span of 5 minutes of me changing everything somehow all of my skins (around 20k) got sent through to another account without 1/2

Vielä on epäselvää, tuleeko pohjoisamerikkalaispelaaja näkemään koskaan CS:GO-skinejään omassa tavaraluettelossaan. Junior pyysi Twitterissä apua myös Steamilta, mutta kirjoitushetkellä, ei kukaan yhtiöstä ole vastannut.

Krimzille VAC-bannit

Fnaticin konkaripelaaja Freddy ”Krimz” Johanssonin ongelma kuulostaa vakavammalta, mutta se ei ole luultavasti ole lainkaan yhtä vakava kuin hänen kollegansa.

Krimz ihmetteli lauantaina Twitter-tilillään saatujaan VAC-banneja:”Vaikuttaa siltä, että käyttäjäni on VAC-bannatty, @CSGO voitteko korjata tämän mahdollisimman nopeasti.

Freddy Johansson

@Krimz
It seems that my account got vac banned. @CSGO can you fix this asap pls 🙏🤔

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.